how to root my 1.6 x10 to 2.1??!!


Last Updated:

  1. ha3kthi5

    ha3kthi5 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Hi people.
    I am having serious trouble trying to get 2.1 on my x10!
    I have followed several tuts on it posted on this site with no joy.
    If anyone has any ideas or help that would be awesome!!
    Many than ks
     

    Advertisement
  2. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    Hi.

    Either ask your question on the threads you've tried or explain exactly what the issue is here?
     
  3. ha3kthi5

    ha3kthi5 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    I have downloaded the flasher and the 2.1 firmware and put all the files where they need to be. When i run the program from binary, it just says searching for experia. It says to turn off the phone, hold the back button. the green light comes on solid as promised but it still syas searching? I have enabled third party apps and usb debug.

    Any ideas?
     
  4. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    Disabled UAC?
     
  5. ha3kthi5

    ha3kthi5 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    whats a uac please??!!
     
  6. ha3kthi5

    ha3kthi5 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    right user account control has been disabled and im still getting the same problem any ideas please?
     
  7. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    Can you post a link to the files you're trying? Or try THIS one.
     
    ha3kthi5 likes this.
  8. ha3kthi5

    ha3kthi5 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
  9. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    Are you putting the phone in flashmode before pressing "any key to continue"?
     
  10. ha3kthi5

    ha3kthi5 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Hi ya yes i am I have the green light to confirm it and it is in flash mode.
     
  11. ha3kthi5

    ha3kthi5 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    This is doing my head in! Has anyone actually got this to work??!!
     
  12. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    Lots of people, me included. Just to be doubly sure, when you see this screen you put your phone in flash mode...

    [​IMG]

    ...then hit enter. Be quick to hit enter within 1 or 2 seconds of seeing the green light come. If that doesn't work I'm stumped.

    Have you got SEUS installed?
     
  13. ha3kthi5

    ha3kthi5 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    ok im going to try it a couple more times, and yeah i have it and it is turned off as recomended!
     
  14. ha3kthi5

    ha3kthi5 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    its still not working for me any silly little thing i could of forgot?
    user control is off, update service is not running, debug is on, flash mode is on when i hit enter???
     
  15. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    Take your battery out and give it 5 seconds, put it back in and try again, and if it still doesn't work after that I have absolutely no idea.
     
    ha3kthi5 likes this.
  16. ha3kthi5

    ha3kthi5 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    SUCESS! All I had to do was run the updater, it said no update available, tried it again and it worked first time!!!!

    MANY THANKS FOR YOUR HELP!
     
  17. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    Nice 1! :)
     

Share This Page

Loading...