how to set costume tone for alarm?Support


Last Updated:

  1. Lw00d

    Lw00d Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    21
    i tried making folders to internal storage, media/audio/alarm.
    that doesnt work. im using stock sense ui. froyo.
    the tone is mp3 format.
     

    Advertisement
  2. woop

    woop novacane (OFWGKTA) VIP Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    5,053
    Likes Received:
    1,542
    Try media/audio/notifications
     
  3. Lw00d

    Lw00d Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    21
    that didnt work.
    any other ideas?
     
  4. UHF3

    UHF3 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    175
    Likes Received:
    36
    This thread should help you out. Or, maybe not considering that was written while using Eclair.
     
  5. Lw00d

    Lw00d Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    21
    no that didnt help me..
    i had already tried that. thats what i put on my first post.
     
  6. tsrdrum

    tsrdrum Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    5
  7. UHF3

    UHF3 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    175
    Likes Received:
    36
    I don't know what to tell you then. Because I just changed my alarm using the method that I linked to.


     

Share This Page

Loading...