1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

how to toggle to use edge only


Last Updated:

  1. judicious

    judicious Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    is there a way to toggle or even an app to use edge only? i have the htc aria, and can't seem to be able to select network. it's greyed out, and not sure why.

    it's my first android..so newbie questions..

    thanks!
     

    Advertisement
  2. jwmacdon1231

    jwmacdon1231 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,139
    Likes Received:
    119
    You should be able to go into settings, select wireless & networks, scroll down and select mobile networks. There you should be able to select whether you want to use 3g or 2g.
     
  3. judicious

    judicious Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    that's the weird thing, i can't, it's greyed out..do i need admin rights? it's not selectable...
     
  4. jwmacdon1231

    jwmacdon1231 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,139
    Likes Received:
    119
    I forgot you're on AT&T. I'm not too familiar with the Aria. Maybe AT&T has blocked that option. I can definitely look into it for you.
     
  5. judicious

    judicious Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    yea i'm on att..if you can look into it, i'd much appreciate it! thanks!
     
  6. MarcMaiden

    MarcMaiden Well-Known Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    590
    Likes Received:
    201
    Just curious why you want to use edge only? I just got my aria and I live in fremont as well
     
  7. jwmacdon1231

    jwmacdon1231 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,139
    Likes Received:
    119
    Both of y'all should have waited until the galaxy s came out. Lol. Sorry had to say it.

    @judicious I'm still looking. Nothing so far though. May have to go to AT&T store and test one out myself.
     
  8. judicious

    judicious Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    really to just converse battery..
     
  9. MarcMaiden

    MarcMaiden Well-Known Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    590
    Likes Received:
    201
    ok that makes sense :)

    but the battery on it is good enough to where you would need to really "conserve" it. using it pretty often i get enough battery for a day and a half
     

Share This Page

Loading...