HTC Aria SIM Contacts


Last Updated:

  1. shatteredempathy

    shatteredempathy Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I either need an app or a way to do it, but I really need to copy all my phone contacts to my SIM card. I get tired of my old numbers being imported to my phone after I have deleted them.
     

    Advertisement
  2. Ambictus

    Ambictus Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    450
    Likes Received:
    31
  3. shatteredempathy

    shatteredempathy Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    It doesn't seem to work, even with airplane mode.
    The phone is new though, so hopefully they'll be able to update it to work.
     
  4. Ambictus

    Ambictus Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    450
    Likes Received:
    31
    I'll see what else I can find for ya.
     
  5. jprcavite

    jprcavite New Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi, anyone who had the same problem? I have all my contacts in my SIM card (from Blackberry), I got the new HTC Aria. Then for no apparent reason all my contacts went away just like that after a week of using my new phone. What could've happened? I know I did not do anything to delete it from the SIM card.
    Just wondering if someone knows.
    Thanks
     
  6. wyountrx

    wyountrx Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    In the people app (contacts) have you selected menu - view, and make sure that SIM is selected as a source. There are also import and export options as well from the menu options.
     
  7. Ambictus

    Ambictus Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    450
    Likes Received:
    31
    I discovered a method, but it is EXTREMELY tedious as you need to do them individually.

    Go into people. Tap a contact to open it up but make sure you don't go into edit. Hit the menu button then hit more. Once there you will see "Save to SIM".

    I'll keep exploring to see if there's a way to replicate this for multiple.
     
  8. jperry58

    jperry58 New Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Any update on selecting multiple contacts to store on the SIM?
     
  9. AndrewAmazed

    AndrewAmazed Active Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    1
    I simply used Gmail... Saved all my contacts and synced with phone.
     
  10. xti14

    xti14 Active Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Since day one with my Aria I have been saving my contacts to the SIM when it gives me those three options to choose from. I am already on my third Aria (had some bad bad luck with dropping the thing) and each time I simply pop in my SIM card without a problem.

    Anyone know roughly how many contacts your SIM can hold?
     

Share This Page

Loading...