Support HTC Desire: Problem With Photos

Discussion in 'Android Devices' started by Steil, May 30, 2010.

  1. Steil

    Steil New Member
    5

    May 30, 2010
    1
    0
    5
    Hi,
    Ive had my HTC Desire for almost a week. I was wondering if anybody else was experiencing, or could help with, the folowing:
    1) My network provider is T-mobile. They recently sent me a text messager to tell me my bill is available to view. However, the sender's information was one of my Facebook (not phonebook) friends. His picture and name. So, I could not find a fix, so I deleted the friend from Facebook, with the intention of putting him back later. However, the picture and name stayed attached to the text message. So I deleted it and forgot about it, until tonight, when...
    2) I finally got around to putting some music on my phone from my laptop. My partner also has a HTC Desire and when he put music on, it took all the album information for each artist, including album artwork. When I did it, that also happened for a few artists. The rest, however, decided the album artwork would be a picture of my one year old which was saved in my photos. So, I attempted to fix this by deleting the picture. It didnt work.
    Any suggestions as to what I can do please because as much as I love my son, I would like a phone that does what it's supposed to!
    Thanks in advance!
     

    Advertisement

  2. DesireMe

    DesireMe Well-Known Member
    78

    May 20, 2010
    777
    78
    78
    Poker
    Strathaven
    1) Is a known bug. Do a search there's plenty of info on it and a workaround, which i believe is to add T-Mobile to your phonebook. I've personally not had this problem though.
     
  3. paulcooper

    paulcooper Well-Known Member
    36

    Apr 19, 2010
    266
    9
    36
    me neither!
     
  4. peejay1312

    peejay1312 New Member
    15

    Aug 6, 2010
    2
    0
    15
    ive too have a problem with viewing fotos after ive took the i get a grey screen with what looks like a wee exclamation mark in the middle has anyone experienced this before and is it a common fault? im running 2.2 and have a 32gb kingston sdhc card
     
Tags:

Share This Page

Loading...