Htc desire warranty restore


Last Updated:

  1. adbird

    adbird Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    6
    Hi, I rooted using unrevoked on a mac, and installed a rooted official 2.2 rom and i was wondering what would be the easiest way to be able to have my phone alright to send in to htc if i had a problem. i just want this for ease of heart. i dont want to have to make a gold card, is there an easy way to make the phone not appear rooted to the htc people
     

    Advertisement
  2. kobirulali

    kobirulali Well-Known Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    2
    Good thread, glad you opened it!

    Well i am about to return my phone and am really curious as to weather they'll refuse to fix it! I have updated and downgraded using both OTA updates and the .exe windows files (using goldcard) but my phone definately has a hardware fault and needs repairing now.

    Will keep you posted with my results......
     
  3. adbird

    adbird Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    6
    thanks, and if you've installed a RUU u shouldnt have any problems, but can some help me out??
     
  4. Rastaman-FB

    Rastaman-FB Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    6,113
    Likes Received:
    1,010
    you find the ruu package of the provider you are with from shipped roms and install it before giving it back.
    if it was unbranded then you flash the official RUU HTC package

    you only need a gold card if you are flashing something other than your device type firmware.

    I dont know what peoples problem with making a gold card is, gold cards can be used for storage just the same as a normal card and are there only to aid you with something. rooting the device and installing a custom rom is much more in depth

    whats your reason for not making a gold card (although you wouldnt need one if flashing the right RUU rom)
     
  5. tef89

    tef89 Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    297
    Likes Received:
    24
    I put an RUU back on and had no problems ... well other than the attrocious 4 week delay and repair centre giving me a different story every 3 days.
     
  6. ste1164

    ste1164 Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    3
    You just need to find the RUU for your carrier. But if you are on orange you cannot do there as oranges RUU has not been leaked.
     
  7. fernando.luan

    fernando.luan New Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ki eveyone,
    i'm having the same issue as im having this hardware problem and need to send my phone to three network, but i cant find the correct ruu. Does anyone can give me some advice where i can find it.
    My phone is from three network UK and i believe the original baseband was 32.36.00.28U_4.06.00.02_2
    and build number was 1.21.405.2 CL 174215 release keys
    firmware 2.1 update 1
    bootloader 0.80

    thanks a lot
     
  8. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    Unbranded?

    Thats this one:

    Shipped ROMs

    Although, you would have been able to upgrade to froyo OTA, so you could put this on instead I think:

    Shipped ROMs
     

Share This Page

Loading...