HTC Hero - OSGi Management


Last Updated:

  1. droidgk

    droidgk New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Does anyone know what "OSGi Management" in -> settings -> applications means? You got this as well?
     

    Advertisement
  2. apollomaker

    apollomaker Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    168
    Likes Received:
    8
    This is a wierd one. I don't see this at all in the menu you mention above.
    Try a soft reset on your phone and see if it is still there. Also, see page (iv) in the owners manual. It is not there in the table.

    If a reset does not clear it out, take the phone back to the dealer.

    Good Luck --- ;)
     
  3. Ovrdrvn

    Ovrdrvn Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I'm not sure what it does but it was only on the Sprint Hero Advocate phones from what I know. The advocate phones also came with an older firmware version, I found an rom update tool online and used it to update the hero and it got rid of the OGSi software. The update puts the phone at the release version found on all the regular Heros version 1.29.651.1.
     
  4. knx240

    knx240 New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Do you still have that link? I have the old rom and need to update my phone. I am missing the ability to search Google with voice. Great to be the advocate I guess.
     
  5. Ovrdrvn

    Ovrdrvn Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
  6. ecaggiani

    ecaggiani Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    40
    Do you need to have root access to install this rom? Apparently, I also have one of these "advocate" phones with the older rom and no voice search.
     
  7. Ovrdrvn

    Ovrdrvn Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    No rooting required, the RUU should install it for you, it does completely wipe the device but it warns you several times. As far as I know it was only the Advocate phones that employees got before launch that has the older software, i suppose that it could have ended up on a few customer devices but it would seem strange. You might want to check with where you bought it. The Sprint service centers should also be able to do the update.
     
  8. brandiem09

    brandiem09 Member

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    6
  9. ecaggiani

    ecaggiani Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    40
    Installed the later rom successfully! Thanks!

    So my phone was an exchange (my original Hero was plagued with tons of dust under the screen). Now I wonder if I got a used advocate phone, or if it simply had the older rom installed. Actually, I don't really care now since this one now has the latest rom and NO dust :)
     

Share This Page

Loading...