HTC Magic & VistaSupport


Last Updated:

  1. chrisgamer

    chrisgamer New Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi All,

    Anyone had any issues with their magic and vista? Whenever I connect mine it and mount the SD card I get an error:

    PLease insert a disc into the drive.

    Any ideas if this is a faulty card / device or incompatability issue?

    Cheers,

    Chris
     

    Advertisement
  2. dynodroid

    dynodroid Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    220
    Likes Received:
    1
    Did you go through the process on the G1 of mounting it? I'm assuming you did since you used the word "mount."

    If not, the pull down the notifaction tab when your phone is connected.

    I haven't had this issue and I connect to Vista all the time.
     
  3. chrisgamer

    chrisgamer New Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    yes used mount but no joy, am going to try with a new card if not prob a faulty device.
     
  4. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member VIP Member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    10,543
    Likes Received:
    210
    You might give this a try ... format the SDCARD as FAT32 ... and try again ... of course backup any files you may have on the SD card.
     
  5. noonehereyet

    noonehereyet No One... VIP Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    3,121
    Likes Received:
    78
  6. Kalisary

    Kalisary New Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi, sorry to bump an old thread but I am having the exact same issues as Chrisgamer. Did you happen to find a solution Chris? Thanks Kalisary.
     
  7. mowabi

    mowabi New Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I am also having this problem with windows xp
     

Share This Page

Loading...