HTC weather not showing local information


Last Updated:

  1. ArtGuy

    ArtGuy Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    14
    My HTC weather app is showing me information for Chicago, but I live 140 miles south of Chicago. If I tap the weather info icon, I can do a search and it finds my local weather, but the desktop doesn't update, it stays on Chicago. I searched the menu information but can't seem to find any information on updating the information on the desktop.

    Anyone else having this problem?

    Thanks,
    Brad
     

    Advertisement
  2. denise1768

    denise1768 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    152
    Likes Received:
    37
    I have that problem too, but mine eventually changes back. I'm in San Jose, CA, but every now and then it will change to Salinas, CA. (65 miles away)
     
  3. ArtGuy

    ArtGuy Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    14
    Strange... if I type in the city that I am actually in, it says "city not found".
     
  4. Liebertron

    Liebertron Well-Known Member

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    12
    I struggled with general problems with the weather widget. I ended up deleting it and re adding it to my home screen. Fixed everything and I havent had a problem since.
     
  5. Nerve

    Nerve Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    2
    I have that same issue, but only at home. I think my issue (in particular) is due to me using the Airave at home. I live in Raleigh, NC but and if I am home my weather/clock widget defaults to Charlotte, NC which is 3 hours away. I know that a lot of people dont use an airave, but thats seems to be the culprit in my situation.
     
  6. wase4711

    wase4711 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    801
    Likes Received:
    157
    alot of weather widgets I have tried lately arent showing the temperatures correctly..
     

Share This Page

Loading...