Hulu Works!!!General


Last Updated:

  1. Pooh434

    Pooh434 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    10
    Thanks to Phandroid.com for the notification. An update to the Skyfire browser enables Hulu TO WORK!!!! (for now until they catch on). Go to the Marketplace for the update and have at it!!! I watched Family Guy! Not bad at all. :p Enjoy it while it lasts...
     

    Advertisement
    dmon65, zanza, Musky and 2 others like this.
  2. Mr. Spontaneous

    Mr. Spontaneous Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    400
    Likes Received:
    240
    It's been working off an on. I can watch clips just fine, but full episodes throw up the "Device not supported" error.
     
  3. reflekt2099

    reflekt2099 Active Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    6
    it says it requires a newer version of adobe. which one do i download and install? for linux?
     
  4. Pooh434

    Pooh434 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    10
    Yeah, that's what some are saying. I've been lucky so far. We'll see. Enjoy!
     
  5. jasonb1985

    jasonb1985 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    987
    Likes Received:
    67
    works for me.
     
  6. Rubik76

    Rubik76 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    546
    Likes Received:
    158
    I'm not sure why it would bother Hulu that Android can stream their site.
     
  7. Mr. Spontaneous

    Mr. Spontaneous Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    400
    Likes Received:
    240
    You don't. Instead your install Skyfire.
     
  8. jasonb1985

    jasonb1985 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    987
    Likes Received:
    67
    me either. there are still adds.
     
  9. Musky

    Musky Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    1,830
    Likes Received:
    369
    They still don't play for me, even with Skyfire they say the Adobe Flash player is required. What am I doing wrong?
     
  10. Rubik76

    Rubik76 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    546
    Likes Received:
    158
    Did you update Skyfire last night? Are you getting the popups to watch the video?
     
  11. Haelous

    Haelous Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    282
    Likes Received:
    111
    Works great. Thanks for the heads up.
     
  12. greenrolaids

    greenrolaids Well-Known Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    484
    Likes Received:
    78
    I don't mind the adds so much, its the subtracts that really get my goat.

    :)
     
  13. nstallion

    nstallion Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    1,152
    Likes Received:
    136
    Hulu probably doesn't have the legal rights to distribute the media to mobile phones.
     
  14. jasonb1985

    jasonb1985 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    987
    Likes Received:
    67
    well they better get them, because somebody found a way to make it work. :)

    i'm really surprised there is no Hulu app for android and iphone.
     
  15. rockokma

    rockokma Well-Known Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    133
    Likes Received:
    29
    No, you don't click that.

    You click the "Video" tab on the bottom left of the Browser.
     
    Rdjr74 likes this.
  16. TrumpetMan

    TrumpetMan Well-Known Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    290
    Likes Received:
    49
    Keeps saying I need Flash Player 10.0.22 or higher.
     
  17. reflekt2099

    reflekt2099 Active Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    6
    works for some movies and not for others. it's hit or miss. but full episodes do load up.
     
  18. Bob Dobalina

    Bob Dobalina Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    9
    Can you tell us what version of Skyfire you're using? I went to see if there was an update and there wasn't....I can't get Hulu to work either.
     
  19. Mr. Spontaneous

    Mr. Spontaneous Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    400
    Likes Received:
    240
    people who get the flash error: You need the skyfire browser from the market. The stock browser won't work!!!
     
  20. ssandler

    ssandler Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    where can you get the update from? Hulu doesnt play for me.
     
  21. nstallion

    nstallion Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    1,152
    Likes Received:
    136
    wow.
     
    bollin likes this.
  22. reflekt2099

    reflekt2099 Active Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    6
    even with the new skyfire browser, some of the videos won't load. it's hit or miss right now. i've been trying several different videos and for some odd reason, some of them load, and other don't.
     
    load97 likes this.
  23. jasonb1985

    jasonb1985 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    987
    Likes Received:
    67
    i just watched 2 saturday night live clips on hulu on my Inc. they were funny and it worked perfectly.
     
  24. rockokma

    rockokma Well-Known Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    133
    Likes Received:
    29
    Watching full episodes of "Two and a Half Men" on various websites.

    Work is gonna go by pretty fast today.
     
  25. Lefort1

    Lefort1 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    266
    Likes Received:
    26
    I found it works all the time with Hulu...BUT here's the catch...

    Sometimes the "Video" pop-up doesn't always work with Hulu's website. Skyfire can and will load the video on the page but you sometimes need to click the video open icon on the "Skybar" which is actually [on the bottom despite it's name] even if there is no popup.

    Works for me! :D

    BTW, this is ridiculously great! MAJOR thanks to the Skyfire team is deserved!! Now if only they could make pinch-to-zoom as smooth as the stock webkit browser.
     

Share This Page

Loading...