1. In regards to recently combined carrier specific root forums, if your device forum was affected, please see this poll/thread!

I am confused and need help guys.


  1. Motofrust

    Motofrust Well-Known Member

    Alright guys , I did rooted and installed everything smooth but I still don't get this. Why are the signal bars or wifi in white color? and it has been the whole time same. It supposed to be in blue color. I can't get on market to download apps.

    I installed latest CWM then Installed latest CM10 and still nothing; I full wiped the cache and partition then installed CM7 and then tried different version like CM8 and still nothing.

    What could caused me this? I still can call and text. I just can't get on market it says the server is lost.

    I attached a picture of screenshot and you can see a better view of what I am talking about.

    http://s15.postimage.org/k9rzqtgw9/screenshot_1352289282649.png

    Advertisement
  2. b_randon14

    b_randon14 Well-Known Member Developer

    The signal bars only turn blue(or green or whatever depending on your theme) when your phone is fully connected to google servers. Have you added a google account? Is your phone activated?
  3. Sleepingsirens

    Sleepingsirens Well-Known Member

    I could of sworn i heard they change color (blue, green etc..) when they are in use or affect battery life? Could be wrong
  4. rebel69ization

    rebel69ization Well-Known Member

    he's not fully connected to google thas why the icons r white
  5. djboi2011

    djboi2011 Well-Known Member

    Did you flash Gapps?
  6. buzzcon

    buzzcon Well-Known Member Contributor

    Not that I know a lot, but I would guess he/she didn't. I had the same problem when I flashed my first ROM.
  7. Motofrust

    Motofrust Well-Known Member

    I get message says " Server error Retry "
  8. Motofrust

    Motofrust Well-Known Member

    I upgraded to gapps_ics_4.0.3_v11 and still no luck.
  9. Motofrust

    Motofrust Well-Known Member

    Phone is activated and signed in google as well. But I can't get to the market. It says error
  10. sweener

    sweener Member

    Verify the date and time is correct on your device.
  11. Motofrust

    Motofrust Well-Known Member

    Where do I find that info?
  12. g60madman

    g60madman Well-Known Member Developer

  13. Motofrust

    Motofrust Well-Known Member

  14. sweener

    sweener Member

  15. sweener

    sweener Member

    Motofrust can you post the ROM you are currently using (Settings > About phone > Mod version). Also are you still using gapps_ics_4.0.3_v11?
  16. Motofrust

    Motofrust Well-Known Member

    No, I believe I am using the latest gapps and Installed this verson Cyanogen Mod 7-20120926
  17. marcusi23

    marcusi23 Well-Known Member

    did u check and see if u could go on the internet through the web browser its probably not a phone problem but a router problem i had the white icons before. i did two things i pulled out my battery and also unplugged my router and plugged it back in. u might just have to restart ur router.
  18. jamesd1085

    jamesd1085 Well-Known Member

    I'm pretty sure you can't use ics gapps with cm7...its gingerbread based...should be a gapps download link for cm7 on the same page you downloaded the from from
  19. sweener

    sweener Member

  20. jamesd1085

    jamesd1085 Well-Known Member

    Yeah...but the most current gingerbread gapps not ics
  21. Motofrust

    Motofrust Well-Known Member

    I can browse through google. So when I go outside of the house to the store or whatever its still white.
  22. Motofrust

    Motofrust Well-Known Member

    You might be right; I will check on that tomorrow. I am too lazy now! Haha
  23. Motofrust

    Motofrust Well-Known Member

    Okay, cool thank you. I think might have that copy as well. I just have so many of them zip files. I just messed up. LOL
  24. Motofrust

    Motofrust Well-Known Member

    Okay thank you
  25. marcusi23

    marcusi23 Well-Known Member

    on both images it shows ur trying to connect through wifi does ur 3g works. turn off ur wifi to see if ur 3g connects to google

Share This Page