I can make calls but no data on network? Hep meh!Support


Last Updated:

  1. Dangry

    Dangry Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Seems all the posts are about the opposite but I rooted and things were good, installed leedroid last night and just recently turned off my wifi and that's when I noticed that I had no data? I'm on Telus and far from using all of my plan. Very odd! Re-flashing with "AuraxTSense v8.0 HTC Sense 2.2" I do get the "limited service" warning at start up.
    Thanks.....
     

    Advertisement
  2. Dangry

    Dangry Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Still no data! Yikes!!!!! Hep meh hep meh!!!!
     
  3. chopsy

    chopsy Active Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    try turning aeroplane mode on, then off after about 30sec. seems to fix mine sometimes
     
  4. bfksc

    bfksc Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2010
    Messages:
    1,262
    Likes Received:
    201
    You did add a new APN and entered the settings for your carrier, right? They are not provided automatically...so here they are for you to enter if needed:

    Name: TELUS
    APN: sp.telus.com
    Proxy: 74.49.0.18
    Port: 80
    Username: <Not set>
    Password: <Not set
    Server: <Not set>
    MMSC: http://aliasredirect.net/proxy/mmsc
    MMS Proxy: 74.49.0.18
    MMS Port: 80
    MMS Protocol: WAP 2.0
    MCC: 302
    MNC: 220
    APN type: default,mms
     
    Dangry likes this.
  5. Dangry

    Dangry Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Didn't know I had to do that? Didn't have to when I got the phone, when I called Telus they told me I didn't have to (called when I first got the phone) and there is no mention of it in the rom flashing instructions I followed. It would seem that if I could make calls then my data connections should be okay.... I'll give it a shot.
    Thank you.


    edit: Did a wipe/factory reset then installed DJ Droid and everything is fine. Not sure what happened but I'm going to try to flash leedroid again and see what happens.
     
  6. Dangry

    Dangry Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Total pain in the bum for "Mr. BigThumbs" but worked :D
    Thank you...
     

Share This Page

Loading...