I can't get Flash 10.1 to work. :(Support


Last Updated:

  1. dhj

    dhj Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    4
    I couldn't see any indication that Flash 10.1 was on my phone after updating using the latest RUU (S-off and rerooted). So I downloaded the APK and tried to install it, and the OS thinks it's there, but will permit neither launching nor uninstalling.

    I'm sure there might be other info needed, but I would greatly appreciate if someone might have some thoughts about how to resolve this.

    Thanks!!
     

    Advertisement
  2. fortesquieu

    fortesquieu Well-Known Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    1,079
    Likes Received:
    144
    With the RUU, the Flash is already implemented in it. You cannot launch it by yourself, all you can do is by going to a flash site, and test it out.

    If you have "uninstaller", you should be able to see it.
     
  3. Vaseline Smith

    Vaseline Smith Well-Known Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    278
    Likes Received:
    49
    Flash is already installed with 2.2, No need to install an APK.
     
  4. dhj

    dhj Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    4
    Okay, Any suggestions for a quick simple site with which to test? I tried to launch what I thought was a video on ESPN, and it didn't work.
     
  5. tluv00

    tluv00 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    559
    Likes Received:
    249
    Mine isn't working at all....oh wait...that's right.....I don't have it yet *uck you Verizon!!
     
  6. fortesquieu

    fortesquieu Well-Known Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    1,079
    Likes Received:
    144
  7. tluv00

    tluv00 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    559
    Likes Received:
    249
  8. Vaseline Smith

    Vaseline Smith Well-Known Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    278
    Likes Received:
    49
    Go to youtube desktop site.
     
  9. secretLOVER

    secretLOVER Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    585
    Likes Received:
    140
  10. dhj

    dhj Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    4
    Continuing dumb questions (feel free to be sarcastic, if you wish): when I go to YouTube and click on a video, I get a blank area with an arrow in it where the video should be. When I click on that arrow, the video begins. Is that the expected behavior?
     
  11. Divine_Madcat

    Divine_Madcat Well-Known Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    303
    Likes Received:
    62
    a good site to test is actually m.flash.com

    Not too sure about the u-tube though..
     
    dhj likes this.
  12. JuicyJones

    JuicyJones Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    204
    Likes Received:
    36
    Yep, that's how flash work ;)
     
  13. dhj

    dhj Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    4
    Madcat, m.flash.com is a perfect site to test.

    I discovered that going to menu>settings and scrolling to the "Enable plugins" setting, and changing that to "Always on" allows flash elements to play automatically.

    Thanks all!
     

Share This Page

Loading...