I DELETED build.prop FILE!!!!! :(((


  1. TheDizzy101

    TheDizzy101 Member

    I need HELP!!!!
    I am an owner of an Samsung galaxy gio GT-S5660
    and i did a huge mistake!!!!!
    I DELETED the build.prop file (i am rooted)
    And now when i try to start up my phone
    the logo "samsung" appears normaly and then
    THE BLUE SCREEN OF DOOM!!!!
    <if you want photos send me a message>
    I can enter recovery but i tried wipeing data and cache.
    IT DONE NOTHING!!!

    PLEASE HELP!!!!!! I WANT MY PHONE!!!!!!

    Advertisement
    :
  2. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra= VIP Member

    Hello and welcome, TheDizzy101.

    Well, first of all let's get your posted question to the Gio All Things Root area for some input by other users of that device who have rooted (I just moved the thread for you to that sub-forum).

    Next, let's do a search for that file; perhaps there's a download for it somewhere, but I'm thinking that you may need to flash a different ROM. Let's see what others say about that.
  3. TheDizzy101

    TheDizzy101 Member

    THX i need help realy
  4. TheDizzy101

    TheDizzy101 Member

    Trying to find build.prop now
  5. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra= VIP Member

    I don't blame you for feeling terrible about accidentally messing up your great phone. I've done that a time or two, as have many others who like to root. ;)

    Keep in mind one thing: if it turns on it is fixable, even if it's just a blue screen. :)

    The remedy usually has to do with getting another ROM and/or kernel in there, and that can be done. Please read around this All Things Root sub-forum, you'll see threads with issues like yours. Also read in the Root Guide here:

    http://androidforums.com/gio-all-th...l-things-root-guide-updated-11-19-2011-a.html
    TheDizzy101 likes this.
  6. TheDizzy101

    TheDizzy101 Member

    When i plug in my usb my computer doen't read it.
    I tried flashing with odin following the instructions but the comp. was like there was no phone at all o_O
  7. TheDizzy101

    TheDizzy101 Member

    I shall try flash Giopro
  8. TheDizzy101

    TheDizzy101 Member

    OK I figured that odin won't work for me cause MSM7x27 driver is not installed
    How to fix that?
  9. TheDizzy101

    TheDizzy101 Member

    OMFG I FIXED IT I FIXED IT I FIXED IM THE HAPPIEST MAN Evaaaaaaa OMG I WILL CRY FROM HAPPINESSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Frisco likes this.
  10. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra= VIP Member

    :) Way to go!
  11. adhiahmad

    adhiahmad New Member

    I have same problem.. please help.... :( : ( :(
  12. adhiahmad

    adhiahmad New Member

    please help
Loading...

Share This Page