I got 3g on my lg optimus m.... YeaGeneral


Last Updated:

  1. elcocho852

    elcocho852 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    282
    Likes Received:
    37
    this morning on 08/03/2011 when i was going to school my phone had the 3g logo at the top i checked the status of the phone and yea i had 3g it said evdo rev. 0 i cheked my friends phone he has a hawai ascend and he had 3g too and i still have it.. Its super fast.. I think metro pcs putted their towers back up because i been having 3g since the morning and i still have it..:):):):):)
     

    Advertisement
    Fingledobe likes this.
  2. loganmedwards

    loganmedwards Member

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    What city are you located in?
     
  3. elcocho852

    elcocho852 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    282
    Likes Received:
    37
    Im from California
     
  4. loganmedwards

    loganmedwards Member

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    So the 3G towers are expanding cause just about last week or so people were getting 3G in texas and florida too.
     
  5. blaxican25

    blaxican25 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    1,520
    Likes Received:
    730
    what city in california?
     
  6. edgchacon

    edgchacon Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    59
    ...Please say SF Bay Area...
     
  7. blaxican25

    blaxican25 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    1,520
    Likes Received:
    730
    he does not have 3g lol just roaming.

    lets see some screen shots for proof.
     
    COUGAROID likes this.
  8. Mex369

    Mex369 New Member

    Joined:
    Aug 3, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    the same thing happened to me thiz mornin now instead of the "1X" it showz "3G".. I got screenshotz
     
  9. joneidy

    joneidy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    307
    Likes Received:
    376
    We all be glad to see a screenshot or a speed test.
     
  10. elcocho852

    elcocho852 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    282
    Likes Received:
    37
    check it out
     
  11. elcocho852

    elcocho852 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    282
    Likes Received:
    37
    This is the picture
     

    Attached Files:

  12. elcocho852

    elcocho852 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    282
    Likes Received:
    37
    This is another picture proving that metro does have 3g
     

    Attached Files:

    COUGAROID and Yawa like this.
  13. Mikenly

    Mikenly Well-Known Member

    Joined:
    May 22, 2011
    Messages:
    139
    Likes Received:
    34
    Holy crap. I live in Miami, Florida. WHERES MY 3G?????? Lol sounds like Metro is stepping their game up. I thought they were skipping 3g entirely and going to 4g.
     
  14. elcocho852

    elcocho852 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    282
    Likes Received:
    37
    they didnt forget about our phones guys im hella happy because its hella fast... i think they got 3g because they are going to get new 3g android phones and without 3g or 4g android phones suck, and they werent saling there phones.. Did you guys know that they are going to launch a 4g android phone with a front facing camara in novemeber..
    Youtube works hella good like for reals hella good...
     
  15. kaws1

    kaws1 New Member

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    ELCOCHO852, What city were you in when that happened? Im from L.A.
     
  16. elcocho852

    elcocho852 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    282
    Likes Received:
    37
    Im from sacramento california.... i still have 3g...
     
  17. alfick3

    alfick3 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    2,675
    Likes Received:
    397
    Here are some shots of the website my3gspeed.com:

    [​IMG]
    By alfick3 at 2011-08-03
    By alfick3 at 2011-08-03
    [​IMG][​IMG]
    By alfick3 at 2011-08-03
    By alfick3 at 2011-08-03
    [​IMG]
    By alfick3 at 2011-08-03

    Do they indicate good 3g speeds? I don't know.
     
  18. blaxican25

    blaxican25 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    1,520
    Likes Received:
    730
    lol guess some of you guys got lucky:D
     
  19. MindlessZombie

    MindlessZombie Active Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    2
    Didnt get the update in the DFW area of texas, thats for sure... :(
     
  20. alfick3

    alfick3 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    2,675
    Likes Received:
    397

    I'm in the DFW area (more specifically, the northern suburbs) and have it. Mine stayed at prl 3020 but my wife's phone went back to 3019 today. Later on I plan to do a manual update to see if I can get hers back to 3020.
     
  21. UKCatFan

    UKCatFan Well-Known Member

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Messages:
    793
    Likes Received:
    122
    I am in SWFL. I just did the *228 prl update and it stayed at 3019.
     
  22. new optimus

    new optimus Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    4,199
    Likes Received:
    1,454
    Ya im in jax tried updating and still at 3019 as well

    Some one post the 3020 prl so we can manually update.
     
  23. atl809

    atl809 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    5
    Im in SFL but have not seen 3G icon (i barely use the cell network). Does anyone know if i need to be on Version 2.2.2 to get this?
     
  24. UKCatFan

    UKCatFan Well-Known Member

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Messages:
    793
    Likes Received:
    122
    Not much is known at this point. It could just be a fluke and go away. It could be implemented in some places and not others. I would really doubt that the OS version would have anything to do with it. The prl version makes a lot of sense though.
     
  25. atl809

    atl809 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    5

Share This Page

Loading...