I love it "1st"

Discussion in 'Android Devices' started by RoboMonkey, Jun 30, 2010.

  1. RoboMonkey

    RoboMonkey Well-Known Member
    143

    May 12, 2010
    1,194
    114
    143

    Advertisement
  2. sikclown

    sikclown Well-Known Member
    213

    Nov 21, 2009
    1,910
    965
    213
    Male
    Business Owner
    New Orleans, LA
    I see a couple "I" devices
     
  3. heavychevy

    heavychevy Well-Known Member
    93

    Jun 12, 2010
    774
    162
    93
    I don't see anything, the website won't load for me. Spill the beans.
     
  4. ScorpDX

    ScorpDX Well-Known Member
    163

    Feb 7, 2010
    1,642
    375
    163
    I do some stuff and get paid for it...that's all t
    Dallas/Fort Worth
    Cant get the OP's link to load, but this one will. I don't see a hotspot on the stuff though.
     
  5. RoboMonkey

    RoboMonkey Well-Known Member
    143

    May 12, 2010
    1,194
    114
    143
    hmmm I just tried the link and maybe the site is being hammered. The link is fine just try it tomorrow.
     
  6. sikclown

    sikclown Well-Known Member
    213

    Nov 21, 2009
    1,910
    965
    213
    Male
    Business Owner
    New Orleans, LA
    No it's not the link... I think it is the site behavior. I tried it early and it didn't work so I just backed out to the main site and then selected the Mobile Hotspot choice

    http://now.sprint.com/firsts/evo4g
     
    RoboMonkey likes this.
  7. ScorpDX

    ScorpDX Well-Known Member
    163

    Feb 7, 2010
    1,642
    375
    163
    I do some stuff and get paid for it...that's all t
    Dallas/Fort Worth
    Tried it again and it worked this time. I like the jab at AT&T!
     
Tags:

Share This Page

Loading...