I need some serious HELP!


Last Updated:

  1. DJAlmix

    DJAlmix Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    6
    It started today with LauncherPro and a force close loop, again (happened yesturday.) So I deceided to do a factory reset to start from square one (I was running Velocity 0.3). Then my Phone just sat there with a loop of the Velocity screen over and over again. I need to bring my phone back from the dead, what do I do?!
     

    Advertisement
  2. dots

    dots Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    245
    Boot into recovery. You do this by powering on the phone by holding SEND+MENU+PWR till you see the lg logo. Then let go.

    Feel free to stop by IRC if you can't figure out what to do from there. :p
     
  3. death2all110

    death2all110 VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    1,208
  4. swc2001

    swc2001 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    1,005
    Likes Received:
    234
    This has happened to me before as well.
    Now we all know that Velocity Rules.... With that said sometimes when resetting it.... it gets a little finicky and boot lopps.
    Not a big deal though. As Dots said Do the three finger boot and data factory wipe again. Also wipe Cache Dalvik and the SD EXT if you have Apps 2 SD. Now With the Velocity .3 zip on your SD Card simply reflash it.
    This will clear it up and you will be right as Rain.

    I also advise dont give up on Launcher Pro. It is a very useful tool. As all computer programs though it can be finicky. Now When your done setting up Do a Nandroid Backup and save it somewhere safe.

    Good Luck Brother.
     
  5. EZ-SKIPPY

    EZ-SKIPPY Active Member

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    this also seems to be my problem..
    i followed your directions:: three finger boot and data factory wipe again. Also wipe Cache Dalvik and the SD EXT if you have Apps 2 SD. Now With the Velocity .3 zip on your SD Card simply reflash it.
    after reflash, i re-booted the system.. only to be right back at velocity
    screen... what am i doing WRONG ??? can you please help???
     
  6. swc2001

    swc2001 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    1,005
    Likes Received:
    234
    Well are you trying to go back stock or are you saying velocity is going into a bootloop?
    If your trying to go back completely stock follow Death2all's thread on that subject it will get you there no problem
    If you want velocity and your stil. Getting a boot loop after reflashing it..... I suggest doing the same thing first go back stock and then try a reflash of velocity.
    Or you could always give Raptor a try . I have heard of many peop
    E being very satisfied with that Rom.
     

Share This Page

Loading...