1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

ics and flashSupport


Last Updated:

  1. alek_73

    alek_73 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    9
    After the update to ics, the flash plugin in the browser seems not present anymore. Any ideas on how to restore it ?
     

    Advertisement
  2. Tink-GB

    Tink-GB Well-Known Member

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    83
    Likes Received:
    9
    Working fine on mine...

    I did do a full factory reset after installing ICS and then reinstalled all apps...some are specific to ICS it seems...perhaps a fresh install after a full.factory reset may fix your issue?

    This certainly fixed other issues people have been reporting, like battery leakage and its stats etc...
     
  3. alek_73

    alek_73 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    9
    I solved the issue with a restore to factory settings ( don't know the real name.in English as my phone is in Italian)
     
  4. SaMKan3

    SaMKan3 Member

    Joined:
    Nov 18, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    You can also download it from market i guess.
     
  5. alek_73

    alek_73 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    9
    Download from the market was failing...
     
  6. alek_73

    alek_73 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    9
    Again the flash plug-in for the browser stopped working. Any hint ?
     
  7. florianfrancis

    florianfrancis Member

    Joined:
    Jul 29, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    Try using crime browser
     
  8. AlpineDave

    AlpineDave New Member

    Joined:
    Aug 4, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    In the browser, try menu/settings/advanced and check what "Enable Flash and Plug-Ins" is set to. It may be turned off.
     
    alek_73 likes this.
  9. alek_73

    alek_73 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    9
    Yes I discovered this yesterday ! But I'm sure I did not disable it
     

Share This Page

Loading...