Im going to root........


Last Updated:

  1. DjLukeW

    DjLukeW Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    25
    using the R6 root (I have 1.20 and bootloader 0.8)

    Anyhoo a couple of questions

    - I know th eguide looks easy but one part I dont understand is "then open a command prompt / terminal window at that directory" and also where to enter "step1-windows.bat"

    a screenshot would be quite helpful.

    and then once ive rooted using this method is it easy to put 2.2 on? Ive read through so many guides ive confused myself
     

    Advertisement
  2. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    in Windows (Assuming this is what you are using) go to start>run Type "cmd" and press ok. This is the command prompt.

    In this window, the directory will refer to a folder on your pc.

    Maybe something like C:\users\DjLukeW or C:\documents and settings\etc

    Make sure that is where you have unzipped the stuff you need.

    Then type "step1-windows.bat" and press enter. Basically there will be a file you downloaded called "step1-windows.bat" in the folder. You are using a command prompt to run it.
     
    DjLukeW likes this.
  3. DjLukeW

    DjLukeW Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    25
    ahh brill, thanks mate.

    and the Froyo part. Is that simple to do after the root?
     
  4. kboya

    kboya Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    401
    Likes Received:
    72
    as above i took too long at work
     
  5. DjLukeW

    DjLukeW Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    25
    sorry for the million questions, also after rooting with my Goldcard, I can just pop my 8Gb card back in i guess?
     
  6. kboya

    kboya Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    401
    Likes Received:
    72
    as above,
    itook to long at work!!
     
  7. DjLukeW

    DjLukeW Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    25
    ROOT completed. Its prompting me to upgrade from 1.15 to the latest 1.21.405.2

    can it be done or should I leave it?
     

Share This Page

Loading...