incognito has gone incognito


Last Updated:

  1. Bramsy

    Bramsy Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    149
    It's gone from my browser.

    Anybody else?
     

    Advertisement
  2. VegasOnAcid

    VegasOnAcid Well-Known Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    1,758
    Likes Received:
    160
    mine is still there.
     
  3. SoFLO

    SoFLO Guest

    So is mine. Try Ctrl+Shift+N
     
  4. beenz

    beenz Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    396
    Likes Received:
    88
    Mine is still here as well. There was an update a little bit ago that might have changed the location of it in the menu. I always press CTRL+SHIFT+N like SoFlo said
     
  5. Bramsy

    Bramsy Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    149
    On my phone??
     
  6. Bramsy

    Bramsy Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    149
    Now I'm getting database error
     
  7. DaSchmarotzer

    DaSchmarotzer Blame it on me VIP Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,568
    That's normal (well, sort of), it is happening to everyone.

    I still have the incognito mode too.
     
  8. Bramsy

    Bramsy Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    149
    Grr to both issues
     
  9. Bramsy

    Bramsy Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    149
    Incognito on their phone?
     
  10. Bramsy

    Bramsy Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    149
  11. VegasOnAcid

    VegasOnAcid Well-Known Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    1,758
    Likes Received:
    160
    Sorry I was under the impression we were talking bout chrome or firefox. I was not aware of stealth mode on phone.
     
  12. Bramsy

    Bramsy Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    149
    Yup. There was incognito on your phones browser.

    Now its missing
     
  13. IOWA

    IOWA Mr. Logic Pants Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    8,852
    Likes Received:
    2,367
    I never even knew of incognito on the phone.
     
  14. Bramsy

    Bramsy Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    149
    it wasssssssssss
     
  15. mpw

    mpw Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,143
    Likes Received:
    130
    Which browser did you think you saw it on?
     
  16. Bramsy

    Bramsy Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    149
    default browza
     
  17. SoFLO

    SoFLO Guest

    Strange, no idea what might have happened to it. Did you update recently? We don't get incognito mode on the browsers that come with Sense :( I got to sample it when I flashed CM6.
     
  18. Bramsy

    Bramsy Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    149
    hmm maybe that was it?? damn Rom/theming!!!!!!!!!!!!

    CM6 UD LFY BB i been playing with a bunch lately!!
     
  19. Bramsy

    Bramsy Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    149
    It's back in CM RC2
     
  20. Jammy

    Jammy Well-Known Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    972
    Likes Received:
    174
    Just checked, it's there on mine. Browser 2.2.1.
     

Share This Page

Loading...