Installed app does not show up in applicationsSupport


Last Updated:

  1. suzola

    suzola Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I am trying to get gps going on my phone. I downloaded GPS Status. It says it is installed and I can't find it anywhere.

    How many apps can I install. I have 3 pages and they are full of the bogus verizon stuff and so does that mean I can't install any more.

    I know this is total newbie question. Can someone please help me.
     

    Advertisement
  2. Moonfire

    Moonfire Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    409
    Likes Received:
    74
    Oh, you can definitely have more than three pages - looking back at the TouchWiz launcher, I'm up to seven.

    Are you sure it's installed correctly? I don't mean to doubt your abilities, but perhaps it hiccuped or something. Unless they fixed it in the update, any apps you install are added to the end of the list of apps in Applications, NOT in alphabetical order. The symbol looks like:

    [​IMG]
     
    suzola likes this.
  3. suzola

    suzola Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I am just trying to figure this out as I go along. Thanks for taking the time to answer. I will try and download again.
     
  4. Moonfire

    Moonfire Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    409
    Likes Received:
    74
    Alright - your title made me laugh XD.

    And no problem, please do reply if you have more trouble with it, it's a nice app, even just to use the cache reset in it. And feel free to hang around the forums and ask questions - messing around and asking questions are the best way to learn!
     
  5. suzola

    suzola Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I was downloading the app labeled GPS Status donation. Evidently when you do that you don't get the application. I downloaded the free version. Also now that it is downloaded and running, it is going and going and going. so far, finding one satellite only. I guess it it will give me more options if it has a lock.
     
  6. Moonfire

    Moonfire Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    409
    Likes Received:
    74
    Ahh, alrighty. Yes, some of the devs - mostly the ones that make free apps, I can't see why the paid ones would do it - make an "app" for people to buy that just donates money. It's more mainstream than on their own website, though I imagine they only get the 70% that Google gives them.. Anyways, glad you got it running!

    Now, it may be that you're in a basement/valley/rowboat in the middle of the Atlantic, but you can try to get a better lock by opening GPS Status and going to Menu > Settings > GPS & Sensors > Manage A-GPS state and hit Reset. Personally, I don't use the Download option afterwords cuz I don't see a difference, but you can try that one too and see if it helps.
     

Share This Page

Loading...