Installing new themes


Last Updated:

  1. jimeller

    jimeller Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    409
    Likes Received:
    23
    do i need to install openhome or ahome app in order to install themes??

    I have the Hero.
     

    Advertisement
  2. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member VIP Member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    10,543
    Likes Received:
    210
    Of course, all of the Home replacement programs come with themes, and many of the custom rooted rom builds have custom themes ....

    To my knowledge there is no HTC stock theme packages ... HOME is the theme ... the HOME Default themes do vary from Android model to model ...
     
  3. oslivim

    oslivim New Member

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    anyone else?
     
  4. Fake Name

    Fake Name Well-Known Member

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    do you have to use those programs? I mean, if I get other themes, and drop them in my theme box wouldnt they just appear there for me to use?
     
  5. kabbie_mcfeely

    kabbie_mcfeely Well-Known Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    547
    Likes Received:
    6
    I use panda home. You can use almost everyone elses themes. Its free also.
     
  6. Ziani

    Ziani Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    836
    Likes Received:
    92
    Me too :)
     
  7. Fake Name

    Fake Name Well-Known Member

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    From what I heard, all those Ahome, Panda something, etc. They slow down your phone by a lot...

    Right now I'm looking into if I can just replace or add to already pre built one's
     
  8. kabbie_mcfeely

    kabbie_mcfeely Well-Known Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    547
    Likes Received:
    6

    My phone only runs slow when i dont empty browser and market cache in the settings.

    I have never seen much lag on my G1 even using a class (4) 2g sd card, Cyan 4.1.11.1 mod, with almost 100 apps on sd card, 50 or so pictures, have (11) screens [4 screen full of apps], 4 screens with a total of 8 widgets running [maybe more], sports tap is always on and who knows what else is running in the background. I dont use my task killer as much as I should.

    Like I said above, I am running panda home.
     
  9. ywgoh608

    ywgoh608 New Member

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi everyone,
    Can someone let me know how do you download and install apps onto SD card of HTC Hero? So far, the apps and and downloads are always onto the internal memory of the phone.
    Thanks,
    Henry
     
  10. Sulten

    Sulten Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    So you plug your phone to your computer at the top left you should see the usb connection, put your finger on it and pull it down then you click on usb connections then click on mount. then when you browse under my computer you should be able just to click on it like a usb drive and transfer items to it like a usb stick.
     
  11. ywgoh608

    ywgoh608 New Member

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks for the answer.
     

Share This Page

Loading...