Internal Storage at 0 and I can't seem to wipe it.Support


Last Updated:

  1. jmachamer

    jmachamer New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Here is the situation, I rooted my phone a few weeks ago but didn't do anything beyond that. Installed a few apps like titanium backup and ROM manager.

    I finally decided to try out a new ROM. Unfortunately I choose a voodoo rom without really understanding what I was doing. I ended up with some issues of everything force shutting down as soon as the phone started. So I downloaded all of the factory default files and used ODIN to flash everything back to stock. (System, recovery, and kernel tar files.)

    While that seems to have worked, my internal phone storage claims to be zero. I have tried cleaning the cache through the settings->applications but while it seems to work, it still says zero.

    I added the voodoo disable folder to the voodoo directory on the SD card but that didn't seem to change anything. I then read somewhere that I should be able to delete the entire voodoo directory after I flashed back to stock, so I did. Same issue.

    I've tried the privacy->reset all data, but that fails. It's hard to read, but I think it says something about not being able to mount something and "data wipe failed".

    I've put over CWMrecovery.rar in Odin and tried to use the wipe data option in it, but anything I choose after the initial update.zip file results in a blank screen. (Pressing the home key backs it out to the menu.)

    adb still works, but I've lost root, so there isn't much I can do. I've tried re-rooting, but as soon as the phone reboots, the files I pushed over disappear. Almost as if it is stuck in a factory restore loop or something. I even have to go through the startup wizard everytime the phone reboots and I loose the gmail account that I have setup each time.

    Thanks for any help you can provide.

    I'm not quite sure where to go from here. (And sorry for the long post, but I don't want to leave out any info that might help you help me!)
     

    Advertisement
  2. jmachamer

    jmachamer New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I apparently can't read instructions. Power button selects an option after update.zip, not home button...

    Wipe from cwm seems to have worked. I have free space and when I reboot I don't have to go through the setup again. Now to restore from backups.

    Why is it that you always find the solution to a problem right AFTER you ask someone for help?
     
  3. saps

    saps Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    5,092
    Likes Received:
    504
    Aint that the truth. Yeah the stock recovery and CWM have different "buttons". Some people freak out when they hit menu and the screen just goes black
     

Share This Page

Loading...