Internet not starting at "home page"Tips


Last Updated:

  1. ChrisEvo

    ChrisEvo Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Whenever I launch the internet, it always starts at the last page I was on, and not my home page (google). Does anyone know how to stop this from happening?
     

    Advertisement
  2. ChrisEvo

    ChrisEvo Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    For that matter, does anyone know how to get back to your home page without typing it manually ?
     
  3. t0ast3d

    t0ast3d Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    372
    Likes Received:
    75
    It will open on the last open page.


    To go home,

    Menu > Settings or More > Home
     
  4. Vincent Law

    Vincent Law Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    396
    Likes Received:
    64
    The stock browser will always open to the last page you've been to if it's still running (aka, if its task has not been killed or phone restarted).

    Other alternative browsers will give you the option, however.
     
  5. The Dorian

    The Dorian Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    176
    Likes Received:
    33
    Menu>More>Home
     
  6. ChrisEvo

    ChrisEvo Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0

    Any suggestions?
     
  7. iamfunkyz

    iamfunkyz Well-Known Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    19
  8. mylifeimlivingit

    mylifeimlivingit Member

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    If you back all the way out after your done browsing it will then bring up your home page.
     
  9. ChrisEvo

    ChrisEvo Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0

    Thanks. That's an option, but kind of annoying, especially if you've been surfing for a while. I'll check out alternative browsers.
     
  10. narflack

    narflack Active Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    can anyone tell me the addrss for the stock page that opened on the browser, somehow I have lost it and all i get is google page. Im talking about the one that had a lot of options, news, sports, weather, etc
     
  11. Tronceon

    Tronceon New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I'm having the same issue but mine is some random page I viewed yesterday morning :confused:
     
  12. Rigmaster

    Rigmaster Well-Known Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    1,584
    Likes Received:
    220
    Answers to how already posted. Why? Because simply backing out of the program isn't closing it. That's the downside of multitasking, but it's really the same as if you simply minimized a window on your PC. When you go back to that window it picks up where you were. I always tell people that unless you fully stop programs (and many force you to do that via Running Services Force Stop), you're really only minimizing windows on this phone, not closing them.
     
  13. Pecosb

    Pecosb Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    a somewhat faster way to close it, ESPECIALLY if you've been surfing a while, is to go to menu > windows, then close out that window, then hit the last button twice and it will back out of the app.. works well for me

    tho i cant seem to get that dumb vision.sprintpcs.com page to go away.. i set google as my home but when i load the app the vision.sprint page loads everytime, i would have to specifically hit menu > more> home.. which to me defeats the purpose.. not a huge hassle, but still..
     

Share This Page

Loading...