Is it possible to get the weather widget to do this?Tips


Last Updated:

  1. hortstu

    hortstu Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    548
    Likes Received:
    32
    I have my GPS off but the weather widget is giving me close enough weather via the network. I'd like to keep track of the weather in another location.

    When I click on the "+" sign in the weather widget and then type in the location the city is not found. I've tried typing it in exactly how it appears when I'm there w/o luck. Is there another way to save/ find this city and keep track f the weather in the widget?

    Thanks
     

    Advertisement
  2. ScorpDX

    ScorpDX Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    1,642
    Likes Received:
    375
    A lot of people have reported it having trouble finding some cities. Perhaps try a nearby city...
     
  3. Rob_A

    Rob_A Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    831
    Likes Received:
    216
    mine just shows "New York". I wish I could get more specific.

    But when I tap the weather widget and swipe up, it changes to my town.

    Going back home just reverts back to NY
     
  4. AHWagner

    AHWagner Well-Known Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    321
    Likes Received:
    218
    I have GPS on and the option to 'update automatically' is greyed out, why is this?
     
  5. thebearjew

    thebearjew Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Maybe they will add a Zip code option in a future update.

    *crosses fingers*
     
  6. bvbull200

    bvbull200 Banned

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    999
    Likes Received:
    197
    You have it set to show the weather in your current location, which could slightly vary depending on where it is getting your location information at that moment. If you want to default to your hometown, do this:

    Remove the widget, then add it again (it is the 3rd option under the "clock" widget). When it says "Select a city", select your hometown instead of "current location". The widget will show the weather in your hometown and tapping the widget + swipe up will show your current location.
     
    Rob_A likes this.
  7. hortstu

    hortstu Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    548
    Likes Received:
    32
    So is there a place where suggestions like this one might be taken into consideration?
     
  8. Never!?

    Never!? Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    14
    On the "desktop" hit Menu > Settings > Accts and Sync > Auto Sync.

    Then go into the widget then Menu > Setting > Update Automatically
     
    AHWagner likes this.
  9. AHWagner

    AHWagner Well-Known Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    321
    Likes Received:
    218
    Thank you. I think this new updated from Sprint disabled Auto Sync because I did have it set to Auto Sync before the update.
     

Share This Page

Loading...