Is there an easy way to switch to vibrate only?


Last Updated:

  1. Tech-EEZ

    Tech-EEZ New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    or do i have to lower the volume to zero an turn vibration on?
     

    Advertisement
  2. Nimijneb

    Nimijneb Active Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    On the lock screen, slide the volume icon to the left.
     
  3. CatsTide

    CatsTide Well-Known Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    752
    Likes Received:
    106
    also on the home screen...adjust the volume key on the side down till it goes to vib
     
  4. geobernd

    geobernd Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Or if you want a one click solution look for Ringer Toggle Widget
     
  5. Tech-EEZ

    Tech-EEZ New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    sweet, that was easy

    thx
     
  6. diddiyo

    diddiyo Well-Known Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    which doesn't work if you have an unlock pattern set.
     

Share This Page

Loading...