issue with booting after rooting and doing app2sd method


Last Updated:

  1. CGfreak102

    CGfreak102 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    hello.
    I just rooted my phone using this method.
    forum.xda-developers.com/showthread.php?t=724741

    after that I installed this rom
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=675957



    after that I did the app2sd method and that's where my issue started.

    basically followed it step by step and now my phone just sits at HTC quietly brilliant and every 30 seconds it goes black and back to the white screen

    any thoughts?
     

    Advertisement
  2. Scynthetic78

    Scynthetic78 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    210
    Likes Received:
    10
    Well, the ROM link you gave just goes to the list of known ROMS, but I'd say do a battery pull, boot to recovery restore your last nand back up, wipe and reflash.
     
  3. CGfreak102

    CGfreak102 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    ok change link
    I have repaired partion on SD card. reflashed and nothing. I didnt back up the nand, i think that might be a huge issue
     
  4. Scynthetic78

    Scynthetic78 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    210
    Likes Received:
    10
    Did you back up the data on your sd card before you did this, or is there anything you want to save on it? It sounds like the partition got messed up. You may end up having to reformat your card and reflash after that.
     
  5. jreed2560

    jreed2560 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    3,922
    Likes Received:
    439
    something on your sd card isn't partitioned correctly. until you get that going you're going to be stuck in a boot loop. make sure you partition the correct ext for your rom
     
  6. CGfreak102

    CGfreak102 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    ok its up and runing. battery is low maybe thats why it didnt like me

    not sure what i did. But when im awake in the morning i will try the app2sd thing again. thanks for the inputs tho.
     

Share This Page

Loading...