Issue with July 16th OTAGeneral


Last Updated:

  1. ErisYarr

    ErisYarr Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    I checked my phone about 10 minutes ago and say that I had a software update so naturally I was like, "WTFBBQ Yeeeaaahhh!!11!1" Started to install it, got the red triangle with the exclimation point in the middle. Did Volume+Power and it said Installation was aborted.

    I have been trying to look it up on google but cant find anything really that addresses my problem. Is there a way to get it again?

    Exact Error:

     

    Advertisement
  2. willdogs

    willdogs Well-Known Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    665
    Likes Received:
    211
    Sounds to me like you Aborted the Install?

    Why did you hit the Volume+Power Buttons for?
     
  3. jetmdt

    jetmdt Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    9
    Try this tap the phone button and enter this: *#*#checkin#*#* do not press send. Should see checking success. I believe this will reiniate the update.
     
  4. xAusTiN

    xAusTiN Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    224
    Likes Received:
    14
    Proven months ago that checkin does nothing to system updates, only market updates.

    You should be able to go into Settings>About Phone>System Updates. And it should be waiting in there for you if you already received it.
     
  5. jetmdt

    jetmdt Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    9
  6. ErisYarr

    ErisYarr Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    Reviving this as the issue is still not fixed. I keep getting the OTA notification for this update. However the same issue still stands and this is how I get the error:

    1. I get the notofication.
    2. I select Install Now
    3. Phone reboots into the install.
    4. Install get to about 25% and stops. At this point the green progress icon turned into a red triangle with an "!" in the middle.
    4. I hit up+power and then the error showing why it failed appears:

    Any help would be appreciated.
     
  7. mc48

    mc48 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    480
    Likes Received:
    36
    just a shot in the dark...maybe a problem with the sd card. Maybe take it out, put it back in and try again.
     

Share This Page

Loading...