JESURUN J03 1080P Android 2.2 TV Box from dx


Last Updated:

  1. mposada0

    mposada0 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 12, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hello, this is my first post so i hope someone can help me.
    I buy jesurun-j03-1080p-android-2-2-network-media-player-w-dual-usb-hdmi-lan-wifi-more-1ghz-2gb-112615, say it has spanish language but not all is in spanish, several things are in chinise and i really like change the language, at least to english and change firmware to any new.
    Thanks
     

    Advertisement
  2. mposada0

    mposada0 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 12, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Please, help!!
    Por Favor Ayuda,
     
  3. hansmaiser

    hansmaiser Active Member

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    25
    Likes Received:
    4
  4. mposada0

    mposada0 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 12, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    i already see those forums and see one post with the same question but none responde.
     
  5. hansmaiser

    hansmaiser Active Member

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    25
    Likes Received:
    4
  6. mposada0

    mposada0 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 12, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Thanks, i will ask jeanny, but if someone has any info to help please reply.
     
  7. mposada0

    mposada0 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 12, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I dont have any answer from jeanny, so if any can help i still waiting.

    Thanks
     
  8. mposada0

    mposada0 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 12, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hello, this is my first post so i hope someone can help me.
    I buy jesurun-j03-1080p-android-2-2-network-media-player-w-dual-usb-hdmi-lan-wifi-more-1ghz-2gb-112615, say it has spanish language but not all is in spanish, several things are in chinise and i really like change the language, at least to english and change firmware to any new.
    Sorry my english


    Thanks
     
  9. tommar

    tommar New Member

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Did you solve anything? I'm having problems with the same device too...
     
  10. mposada0

    mposada0 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 12, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    No, none responde, so i still had the problem, also this device like all other android no play dvd-rom or iso.
     
  11. tommar

    tommar New Member

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Crap, I was pretty happy with it while it was working, now it's just piece of plastic... Can't you change language in settings? English translated menus in mine was ok...
     
  12. tommar

    tommar New Member

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Does your box have a optical spdif out between dc in and USB slots?
     
  13. pedroa

    pedroa Member

    Joined:
    Jul 9, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    no viene la opcion en ajustes del lenguaje espa
     

Share This Page

Loading...