just modded my MT3G where is my android market


Last Updated:

  1. gwcaton

    gwcaton Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    825
    Likes Received:
    250
    just rooted my MT3G and installed CM6 and Gapps but i dont see android market anywhere. how do i get that back ?
    TIA !
     

    Advertisement
  2. Chidori602

    Chidori602 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    230
    Likes Received:
    3
    Can i see the link from where u downloaded gapps
     
  3. gwcaton

    gwcaton Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    825
    Likes Received:
    250
    Thanks , I had the wrong ones! Its up and running .
     
  4. DeadPlasmaCell

    DeadPlasmaCell Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    82
    Likes Received:
    4
    So how do you like the phone now?? I've been wanting to do that for a bit now, but I just can't muster up the nerve to do it.. Every time I look into it, it just seems complicated.. updating radio this, partitioning that, etc.
     
  5. Jnoc

    Jnoc Active Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Becuase you have a MT3G you dont have to change the radio or partition your sd card. Just root and rom.
     
  6. gwcaton

    gwcaton Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    825
    Likes Received:
    250
    i used the universal androot and it did all the work for me . It's great
     
  7. Phateless

    Phateless Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    557
    Likes Received:
    22
    You need to install gapps-tiny. The MT3G doesn't have enough room for the other one. Go back to the CM website, download gapps-tiny, and flash the zip via recovery just like you did with the ROM. Reboot and you should be good to go.
     
  8. Phateless

    Phateless Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    557
    Likes Received:
    22
  9. gwcaton

    gwcaton Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    825
    Likes Received:
    250
    got it . thanks !
     
  10. Phateless

    Phateless Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    557
    Likes Received:
    22
    Welcome! Did it work? Do you have your market now? It might be a good idea to go into recovery and clear your cache and dalvik cache just to make sure things run smoothly. Heck, it might even be a good idea to do a full wipe, depending on how much setup you've already done.
     
  11. gwcaton

    gwcaton Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    825
    Likes Received:
    250
    everything is going great. Now I have too many new things to do .

    Thanks again
     
  12. Phateless

    Phateless Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    557
    Likes Received:
    22
    lol, enjoy! If you head on over to XDA there are a couple of threads with tips on how to optimize CM6 to run fastest on the mt3g. A simple search should do it.
     
  13. mathematic

    mathematic New Member

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    thank you...
     

Share This Page

Loading...