Kaosfroyo 2.2


Last Updated:

  1. angiethemonster

    angiethemonster Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Forgive me if I say anything inaccurate, but I'm super new at this. I managed to root my phone with nonsensikal v4.6 blue and am very happy with my results, but I am admittedly curious and attracted to the concept of roms. I've been ghosting the threads hunting for the link to upload kaosfroyo 2.2 but I'm not finding too much. Can I get a little help?

    And, uh, for those that ARE more experienced with this subject, am I making the right decision to switch from nonsensikal to kaos?
     

    Advertisement
  2. LED

    LED Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    65
    This is where you can download KaosFroyo. Latest version is v31.

    [ROM]KaosFroyo V31 [08/25] [FROYO] - xda-developers

    I've never tried Nonsensikal, as I'm quite pleased with Kaos, but people seem to like it a lot. I think comes down to personal preference between these two roms.
     
  3. BOY

    BOY Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    I'm on the fence whether or not to to try nonsensikal as I am pretty happy with KFv30. I'm holing off on v31, hoping v32 might have some new goodies :). What I really am hoping for is a sense based froyo for flash lite and my widgets back.
     
  4. angiethemonster

    angiethemonster Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Nonsensikal is pretty nice. My phone's nice and zippy. :) I'd like to see sense again as well. What I really miss as of now is the htc clock with the weather widget.
     
  5. Joe Eris

    Joe Eris Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    322
    Likes Received:
    36
    Dude just download "weather and toggle widget" from the market for like 2 bucks and you can configure an exact replica of the htc weather clock or even nicer, a transparent glass weather clock with the exact same sun and moon. theres even an add on for full screen animations. or if you don't wanna spend any money theres also fancy widget :D
     
  6. BOY

    BOY Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    I refuese to pay for things that, IMHO, I already paid for. Heck, if that were the case I'd pay for LauncherPro Plus (already using LP free) and get the widgets.
     
  7. emunny

    emunny Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    4
    Why would anyone want sense back KAOSFROYO is the best thing that happend to our eris, sense is just full of bloatware and hogs the battery.And whats 2 or 3 dollars anyway dont be cheap with these devs working there butts off for us. These things are worth it
     
  8. BOY

    BOY Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    sense wasn't the problem, per se. it was the bloatware and the lack of configuration/settings. do you really think that a cooked up sense/froyo rom would still have all the stupid mixed in? c'mon.
     
  9. emunny

    emunny Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    4
    sense was the problem. point made end of convo
     
  10. WormDoes

    WormDoes Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    3,199
    Likes Received:
    1,270
    I respectfully disagree. Sense with all the bloatware was the problem. xtrSENSE is a great sense ROM and great ROM end of subject period.

    Question about KF to anyone using it. Do you have to use A2SD or can you flash and run it without? I'm interested in trying FroYo ROM's but don't need or want to set up A2SD. Thanks in response for a reply
     
  11. emunny

    emunny Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    4
    There is A2SD and it works without partitioning your sd card just format it back to normal FAT32 if you did partition for sense ROMS if you didnt partition your sd card dont worry about it and it will work just fine and still be able to transfer apps. I like FROYO it is so much lighter and fast on your phone compared to sense which i hated dearly, this rom is ready for prime time everyday use IMO. Check it out you wont be disapointed. I dont think I'll ever go back to sense!!
     
  12. WormDoes

    WormDoes Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    3,199
    Likes Received:
    1,270
    But is it an option that I have to use? I'm on xtrSENSE now and I have the option to have a2sd set up and I chose not to. If I have to have a2sd set up to change my SD card I'd just have to boot to recovery and switch it from ext 2 to ext 3? I want to try out FroYo because there's so much hype surrounding it. But I actually really like sense so I'm not sure if I'd stay with FroYo. I, like others have stated, can't justifiy paying for widgets that come free on sense. I don't have that many apps/widgets so running a2sd isn't really important to me.
     
  13. emunny

    emunny Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    4
    NO, no, no with FROYO there is no partitioning your sd card, just make sure its formatted normally with FAT32, no changing ext2 to 3 there is no need for that. FROYO's build lets you transfer apps to sd without partition if you wanna save room just make sure the app is compatible first.
     
  14. WormDoes

    WormDoes Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    3,199
    Likes Received:
    1,270
    Oh, ok, that's good to know. Is there an issue going back to a 2.1 ROM, like xtrSENSE, after being on a 2.2?
     
  15. emunny

    emunny Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    4
    No just back up your ROM of xtrsense "via NANDROID" before you flash froyo, so when you try out froyo and for some reason you dont like it, just wipe and restore your latest NANDROID of xtrsense via recovery and BAM back to your xtrSENSE ROM with no problems but make sure when you flash roms and restore roms your battery is at least 85% or higher cause weird thing happen if you flash with a low battery just a quick tip
     
    WormDoes likes this.
  16. WormDoes

    WormDoes Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    3,199
    Likes Received:
    1,270
    Excellent! I see a FroYo flash in my not so distant future. Thanks for the help, man
     
  17. emunny

    emunny Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    4
    No problem always down to help a fellow android user.
     
  18. BOY

    BOY Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Nandroid your cuurent ROM, download the zip and place in root - you know what to do next. I do highly encourage a complete wipe though (including Delvik cache), I got stuck on the boot screen when I didn't wipe (that sounds dirty :) ).
     
  19. rick311

    rick311 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    673
    Likes Received:
    44
    oops
     

Share This Page

Loading...