KaosFroyo v36 is out


Last Updated:

  1. LED

    LED Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    65

    Advertisement
    studpuppy102 likes this.
  2. studpuppy102

    studpuppy102 Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Downloading now! Thank You!!!!
     
  3. jsegel

    jsegel New Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    hey, does 2.2.1 fix the AAC+ streaming sound quality issues?

    is there a way to flash on top of 35.1 to keep the set up, i had a good one there.
     
  4. rick311

    rick311 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    673
    Likes Received:
    44
    flashed over this morning. waiting to see how it is.
     
  5. LED

    LED Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    65
    I flashed over 35.1 no problem at all.
     
  6. ShamusMcFly

    ShamusMcFly New Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    There is a reported problem with wired headphones and the sound coming from the internal speaker. I have that issue. Also, for me, the battery life might be slightly degraded. Still checking it out.
     
  7. jaym

    jaym Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Definitely waiting for the headphone issue to be fixed before I flash this. v34 is still working fine for me. :)
     
  8. nomarsgirl

    nomarsgirl Well-Known Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    671
    Likes Received:
    68
    I'm still on 34 as well. Never saw the need to be an early adopter of every new thing that comes out.
     
  9. IzelTokatl

    IzelTokatl Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    580
    Likes Received:
    90
    v35-1 was perfect, as long as you brought over the camera from v34. :)


    v36 is smooth and fast, only issue i have is the headphone issue which, i'll just stick with and just not use headphones until its fixed.
     
  10. DDustiNN

    DDustiNN Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    580
    Likes Received:
    63
    The fixed 3D gallery makes the upgrade worth it to me. So much faster now, and no problems with rotating it. I never use my headphone jack anyway... maybe only once since I got the phone 10 months ago ;)
     
  11. BY724

    BY724 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    124
    Likes Received:
    2
    OK, so this will be my first upgrade to a ROM since rooting...what should I know? What should I do? Any help would be very much appreciated.
     
  12. rick311

    rick311 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    673
    Likes Received:
    44
    charge your phone fully!
    nandroid backup.
    wipe/factory reset.
    wipe dalvik cache.
    wipe battery stats.
    flash rom.
    enjoy.
     
  13. dave922

    dave922 New Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Anybody find an Adobe Flash 10.1 APK that works on Kaosfroyo on the Eris? I'm on v34 and can't find one that works after install. Perhaps v36 is the answer? Or, maybe I should just try and see what I find....Hm....
     
  14. doogald

    doogald Guides Guide

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    6,622
    Likes Received:
    1,896
    There is no Flash for Froyo on the Eris yet.
     
    dave922 likes this.
  15. IzelTokatl

    IzelTokatl Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    580
    Likes Received:
    90
    Actually, some people are reporting that if you remove the installed camera and pull out the apk camera from the v36 ROM, and install it back, it works fine.... (but I have no issues) so just fyi.
     
  16. steelersfan

    steelersfan Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    dumb question ... i flashed over from 35.1 to 36 and it went fine ... except oddly the phone says I'm on Sprint now rather than Verizon? Should i care?
     
  17. frostbyte32

    frostbyte32 Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I had the same issue...I just made the banner disappear so it doesn't show up anymore. I had a similar issue with it saying "Team..." something when I flashed the last ROM. If it annoys you take it off, but if not...I wouldn't worry about it.

    Also, the headphone fix...put the headphones halfway in for like 2 seconds and it will display the headphones on your phone and then push it the rest of the way in. I read that online last night and then forgot there was an issue with the headphone jack when I was connecting my phone to my AUX input in my car. It worked like a charm on the first try.
     
  18. dgruetter

    dgruetter Well-Known Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    1
    This is my first ROM too. I'm pretty impressed how well it works. Very smooth and makes my old Eris feel fresh and new again. One question. I used to be able to link my contacts to facebook and use the facebook images as the phone contact images. Is there any way to do this?
     
    Chopstick2U likes this.
  19. LED

    LED Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    65
    willdogs likes this.
  20. Joe Eris

    Joe Eris Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    322
    Likes Received:
    36
    V36 Rocks, super fast and smooth i'm lovin it. EDIT/UPDATE I tried it for a week and it actually sucks for me it makes all my games lag it freezes the phone when I listen to slacker radio and the headphone jack issue is just way too annoying having to fiddle-f#ck around with it every time I plug into my car stereo. I went back to v35-1
     
  21. rckozma

    rckozma Well-Known Member

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    1
    Just tried this one and the nonsensikal rom on my wife's phone but could not get either to work with the latest version of owa (I think based on 2010). Both give me a user name/password issue. So she is back to the stock rom since that works. Anyone know of a rom that will work with the latest owa?
     
  22. Coolguy71261

    Coolguy71261 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    398
    Likes Received:
    10
    i tried flashing IT AND IT IS STUCK AT THE ANDROID SCREEN ideas
     
  23. Chopstick2U

    Chopstick2U Well-Known Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    315
    Likes Received:
    14
    I just downloaded SyncMyPix from the market and it does a fantastic job.
     
  24. Joe T

    Joe T New Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0

    I flashed last night and it did this to me; had to reboot a few times, pulled the battery etc but now I'm all set. It loads very slow the first time.
     
  25. LED

    LED Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    65
    Did you wipe data and dalvik cache before flashing?
     

Share This Page

Loading...