KeyboardSupport


Last Updated:

  1. jolenemae21

    jolenemae21 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    5
    I want to change to a different keyboard and have downloaded 2. I cannot get them to work.... It still only gives me the option of swype or android keyboard... Any ideas? on my d1 i didnt have to do anything special they just popped up for selection after i downloaded them. The ones i downloaded do show up under the keyboard option in settings....

    THANKS
     

    Advertisement
  2. esn

    esn Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    566
    Likes Received:
    48
    which ones have you downloaded?
     
  3. BigCiX

    BigCiX Well-Known Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    3,591
    Likes Received:
    363
    How bout settings/locale & text. Is it under there?
     
  4. jolenemae21

    jolenemae21 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    5
    smart keyboard and one i got the xda site... that one i used on my d1 and LOVED it... i want it back so bad :(
     
  5. jolenemae21

    jolenemae21 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    5
    Im not seeing that option.... hum???
     
  6. PJnc284

    PJnc284 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    14
    Look under Language & Keyboard and make sure the box beside the name is checked.
     
  7. jolenemae21

    jolenemae21 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    5
    it is... thats why i am so confused.... it was so easy on my d1...
     
  8. RadYOacTiVe

    RadYOacTiVe Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    1,588
    Likes Received:
    416
    I assume you long pressed in a text field which should give you the option for input method?
     
  9. gingergirl

    gingergirl Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    15
    Yes... "Language & Keyboard" should hold the answer.... I now have FOUR... yup FOUR keyboard apps (in my quest for the PERFECT T9 app).... I downloaded yet another one this afternoon. But "Smart Keyboard Pro" has proved to be my hands-down favorite. Just go to "language & keyboard" in your settings and make sure the one you prefer is checked.
     
  10. jolenemae21

    jolenemae21 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    5
    I finally got it! don't no what I did but its working so thank you all!


    The one that I use is amazing! it has a full keyboard T9 and compact qwerty you might like it.... here is the link

    [MOD] HTC_IME (8th June) v27: Small fix - xda-developers
     
    gingergirl likes this.
  11. gingergirl

    gingergirl Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    15
  12. saps

    saps Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    5,092
    Likes Received:
    504
    To put it mildly, that's like calling the ocean damp :p
     

Share This Page

Loading...