kies connecting finallySupport


Last Updated:

  1. steeharry

    steeharry Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    6
    hi im new to this forum stuff. i just thought i would pass this info on.
    after plugging and unplugging usb 50 plus times to get kies to connect to galaxy s i tried something different.
    unticked auto connect in kies.
    plugged galaxy s in with kies not running. waited until phone said connected,
    then ran kies. it found phone straight away.tried 20 times, worked every time.
    hope this works for you.
     

    Advertisement
    forza2020 likes this.
  2. bind00

    bind00 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    68
    Likes Received:
    1
    I can hardly believe it but this actually worked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I could have sworn that I tried this before many times. Maybe because a couple of days ago I disabled Kies startup in Run > msconfig so before that it had always been running in background? the other thing I did different was I had just unmounted and remounted the internal SD card. :eek:)

    Whatever, I've had this phone since August and this is the first time it's connected. Thanks SOOOO much for posting this tip my friend.
     
  3. steeharry

    steeharry Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    6
    your welcome
     
  4. vrindamishra

    vrindamishra Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0

    Dude...you believe it or not i did the same thing by fluke and my phone started connecting. ...but yet kies isint able to detect my phone like it used to before...my mtp applicatuon, after connecting throughthe comp, crashes or force closes and keeps opening...and the result? No device connected. Please restore yourphone to default...it might help
     
  5. moateman

    moateman New Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Thank you so much, i was starting to go mad! I've spent weeks searching for a solution , I've tried a lot of things and something so simple! This is the first time I've ever written on a forum.
     
  6. dylanw83

    dylanw83 Member

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Wow worked for me too. it took like 3 min to connect so be patient, but it worked!!
     
  7. AllThingsPure

    AllThingsPure Well-Known Member

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    6
    When will Samsung fix this? I am on 2.0.0.11014_49 and it is touch and go. Even if I connect successfully, the connection can disappear suddenly. How can I ever flash a ROM under such circumstances?
     

Share This Page

Loading...