Lag? 3g issue? I fixed mine!

Discussion in 'Android Devices' started by peekapoo, Jul 24, 2010.

  1. peekapoo

    peekapoo Active Member
    16

    Nov 4, 2009
    28
    2
    16
    I had horrible lag ever since I got my vibrant from market, web, email everything. I even thhought about returning it, BUT I solved my problem(at least mine).
    I was at t-mobile vibrantforum and one post saying that factory reset will fix this problem. I gave it a try, and BANG! My phone is lag free.
    If you have lag problem, give it a try.
    I know its pain in the a$$ reinstalling all the apps, but having lag all the time is much bigger pain in the a$$:D.

    Also, I had trouble getting decent 3g signal, and I unchecked data roaming, and I am getting much better 3g signal too.
     

    Advertisement

    budney likes this.
  2. spiz

    spiz Well-Known Member
    93

    Feb 14, 2010
    920
    128
    93
    Redmond, OR
    Interesting... I'd be curious to know how long it lasts before the lag starts up again.
     
  3. peekapoo

    peekapoo Active Member
    16

    Nov 4, 2009
    28
    2
    16
    It has been 3 days with 40 + apps installed, and still no lag.
     
  4. truoc444

    truoc444 Well-Known Member
    36

    Jan 12, 2010
    46
    2
    36
    This fixed my lag issues quite a bit. I loved the phone but was annoyed with the lag. The reset seems to have done the trick. Only took me an hour and a half to reconfigure everything.well worth it.
     

Share This Page

Loading...