Launcher and lock question for fresh rom


Last Updated:

  1. suge white

    suge white Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    I downloaded the fresh Rom after I tried out cyanogen 6.0. It says it has launcher pro but I can't access it or find it. I also want to know where I can find the lock that 6.0 has. I like that lock better than the standard one. Thanks
     

    Advertisement
  2. uniquenameEVO

    uniquenameEVO Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    649
    Likes Received:
    103
    Settings/Applications/Manage Applications/LauncherPro/Clear Defaults

    Pretty sure that will force you to have to chose.
     
  3. suge white

    suge white Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1

    Everything is greyed out except uninstall.
     
  4. uniquenameEVO

    uniquenameEVO Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    649
    Likes Received:
    103
    Is sense in the applications list? I don't have it at the moment...can't check on mine.
     
  5. suge white

    suge white Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Sense not in app app list...:confused:
     
  6. uniquenameEVO

    uniquenameEVO Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    649
    Likes Received:
    103
    Wish I had better, but if launcher and launcher pro don't allow you to clear defaults...

    You gotta wait for someone besides me who knows.
     
  7. uminchu

    uminchu Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    525
    Likes Received:
    134
    Go back to Menu>Apps>Manage apps.
    Tap the "All" tab at the top, second from right.
    Scroll down to HTC Sense.
    Tap it, scroll down, tap Clear defaults.
    Hit Home and a pop-up will ask you to choose your launcher. Launcher Pro will be one of the options. If you want to set it as your default launcher, you can do it from there.
     

Share This Page

Loading...