Launcher Pro & Beautiful Widgets Questions.Support


Last Updated:

  1. Justintoxicated

    Justintoxicated Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    265
    Likes Received:
    12
    Ok so I Purchased Launcher pro because the popups were annoying me when I would accidentaly get into the resize widget mode.

    Anyways, I added the Facebook widget but I'm still getting annoying popups that tell me to register my twitter account. I don't have twitter and I have no desire to get into tweeting. Facebook spam is bad enough. Is there a way to get rid of the nagging message or do I need to remove the launcher pro facebook widget?

    I also downloaded beautiful widgets. Mostly to see what the hype is all about. It's ok, but the GPS widget does not toggle my GPS on and off like the stock widget does. rather it takes me to the GPS screen which is rather annoying. Is there a way to made this widget just toggle the GPS on and off? If not I guess It's time to try out a theme?

    Thanks in advance!
     

    Advertisement
  2. RickB

    RickB Active Member

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
    Are you sure you are using the Facebook widget and not the Friends widget which combines Facebook and Twitter into one?
     
    Justintoxicated likes this.
  3. Justintoxicated

    Justintoxicated Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    265
    Likes Received:
    12
    Thanks looks like I did accidentally select the wrong one lol.
     
  4. jdk33

    jdk33 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    211
    Likes Received:
    37
    That is exactly why I don't use the beautiful widgets toggles. The weather widget is nice, but the toggles are no good. Get switchpro.


    [table][tr][td][​IMG][/td][td]SwitchPro Widget
    by Droid Shogun
    10,000 downloads, 1973 ratings (4.4 avg)
    [/td][td]$0.99
    [​IMG][/td][/tr][/table]
     
  5. Paycer

    Paycer Well-Known Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    704
    Likes Received:
    98
    I think I have to agree. I only use Beautiful Widgets for the weather/clock. I use SwitchPro for the actual system widgets.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  6. RickB

    RickB Active Member

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
    That is LauncherPro, correct? Are you set to have 5 rows of icons?
     
  7. Paycer

    Paycer Well-Known Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    704
    Likes Received:
    98
    Be more specific. Five rows of icons on my homescreens, or five rows in my app drawer?

    EDIT: Nevermind lol. I was getting my columns and rows mixed up. I don't currently use the five rows option on my homescreens because the Beautiful Weather widget doesn't like it. It sometimes stretches weirdly. I used to use the five icons per row option in my app drawer, but I don't anymore because scrolling is a lot smoother with it off.
     
  8. Justintoxicated

    Justintoxicated Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    265
    Likes Received:
    12
  9. jdk33

    jdk33 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    211
    Likes Received:
    37
  10. mxsjw

    mxsjw Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    1,311
    Likes Received:
    171
    OK, I'm confused...what's the volume toggle widget at the top and what's system toggle widget at the bottom? I've got switchpro, but it don't look like either of those.
     
  11. Justintoxicated

    Justintoxicated Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    265
    Likes Received:
    12
    How do I get it? I searched the market and the only power control I find is a skin for some on off widgets thing, do I need to purchase the On-Off widgets pack and then but the powerpack skin? I don't wanna waste my money so I am appreciating the responses.
     
  12. jdk33

    jdk33 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    211
    Likes Received:
    37
    I *think* power control is installed by default on Android. Just long press on home and scroll through your widgets list, it should be in there. I have it on my phone and didn't install anything to get it.
     
    Justintoxicated likes this.
  13. Justintoxicated

    Justintoxicated Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    265
    Likes Received:
    12
    Wow I feel so stupid now! Found it! Thanks!
     
  14. Paycer

    Paycer Well-Known Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    704
    Likes Received:
    98
    The bottom widget is Switch Pro, size four, with eight toggles and no background.

    The top widget is Audio Manager.
     
    Justintoxicated and mxsjw like this.
  15. mxsjw

    mxsjw Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    1,311
    Likes Received:
    171
    Thank you, how did you get switch pro to use the dots to mark them on and off instead of a line?:D

    ETA...Got it, by selecting "no background"
     
  16. jmsnyc

    jmsnyc Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    3
    I have Beautiful Widgets/Weather.

    I also have the Launcher Pro free version.

    I use "Smooth Calendar" widget on my home screen, as well as the Beautiful Weather/Clock, the BW "Auto Rotate" and "Silent" toggles, and the standard Voicemail widget.

    Everytime I touch one of my widgets, I get the nag popup to upgrade Launcher Pro. Quite annoying.

    If I purchase Switch Pro is there any benefit to upgrading Launcher Pro other than to get rid of the nag popup? I hate to buy an app for the sole purpose of getting rid of the nag screen, it encourages developers to keep doing that.
     
  17. mahers

    mahers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    1,320
    Likes Received:
    164
    One note: SwitchPro will NOT toggle GPS on or off. It will take you to the Settings menu just like the BW toggle widget. It happened with the GB update. There is an app called GPS OnOff by Curvefish that will toggle it for you. Can't say the widget is all that pretty, but it works. I asked the SP developer about this and never heard back.
     
  18. jmsnyc

    jmsnyc Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    3
    Im still on Froyo 2.2 - maybe its a Sprint thing - no official update to Gingerbread yet unless you want a leaked version. I prefer stability.

    I am using Go Launcher EX instead of Launcher Pro. I really like it and so far no issues, and its free for a version that seems like it has many of the features only the paid Launcher Pro has.
     

Share This Page

Loading...