1. HUGE Androidforums.com UPDATE! Learn what's new (and download the new app!)
    Dismiss Notice

Launcher Pro Screen Redraw?Support (Browse All)


Last Updated:

  1. nader2013

    nader2013 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    21
    Is Launcher Pro the reason I get a screen redraw on my phone when going from portrait to landscape or sometimes when switching out of an app? Any suggestions on how to stop it. (I put homescreen in memory)
     

    Advertisement
  2. xliderider

    xliderider Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    1,232
    Likes Received:
    192
    It's LP, not the Fascinate. It does it on my Droid 1 as well.
     
  3. nader2013

    nader2013 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    21
    Ugh. I have Launcher Pro Plus, and it is such a great home replacement this is the only down side.. A.D.W Launcher does it but not as much... but I don't get the Launcher Pro Plus widgets that I payed for..
     
  4. irish

    irish Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    132
    Likes Received:
    26
    Need help. On the home screen (bottom) widgets for LP and LP Pro. My second home button does not work. It is on the very botton, right next to the phone dialer. I have it set as my contacts, it will light up when touched but it will not go to my contacts. I figured that it had something to do with sync so I switched the icon to the market place. It did not work either. All the other functions at the bottom work, but the second one!! Any ideas!!!! I getting pi$$ed!
     
  5. irish

    irish Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    132
    Likes Received:
    26
    UPDATE-
    Well, after running my head into the wall about 5 times, I figured it out. If anyone ever has any issues with the bottom screen home icons, try this. For some reason when I down loaded the app, the default short cut for the contact button was set to "none" as default. If you long press on the icons at the bottom, you can hit the "short cut" option button and change it to what ever you want. I just longed pressed, hit new short cut and then application. Selected my contacts icon in there and applied it to the short cut for that button. I hope all that makes sense, I'm tired.
    I hope you guys can click to view. If you see, that Icon is not even there any more. Any icon I put there does not work.......
     
    Advanced likes this.
  6. SirKronan

    SirKronan Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    196
    I would certainly email the dev. Something is definitely awry. Are you rooted, or running autokiller, or ATK or anything? I've ran launcher pro on a Droid X and on this Fascinate without any of the problems you seem to be having ... actually without a single problem at all. I don't have my phone auto-rotating the home screens when I tilt it, but I certainly don't have dock shortcut issues. Both my phones were (are) rooted, btw.
     
  7. irish

    irish Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    132
    Likes Received:
    26
    Yup, I'm rooted and running tkiller. I sent an email last night and I'm waiting for a response. I'm hoping I just had a little bug.....It's still working great today. I even did a battery pull to make sure what I did stayed.
     
  8. tlogank

    tlogank Member

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    I think your task manager is killing it. I use the Advanced Task Killer widget and this is not an issue for me. Check and make sure Launcher Pro is being excluded.
     

Share This Page

Loading...