Launcher Pro


Last Updated:

  1. Dudditz

    Dudditz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    346
    Likes Received:
    19
    Ok guys, probably being really stupid here but I have just installed launcher pro and I have set it up with 5 screens.

    I want the middle screen to be my default home screen, much like it is in sense but no matter what I do I cannot seem to get it to default to this no matter what number I pick.

    What number should I pick or what am I doing wrong.

    HELP!!
     

    Advertisement
  2. Dudditz

    Dudditz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    346
    Likes Received:
    19
    Ignore me, being stoopid :D
     
  3. wimpythewhite

    wimpythewhite Well-Known Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    2
    I have downloaded and un installed it 4 times in the past 24 hours but even though it says its downloaded I am buggered if I can find it. I am missing something incredibly obvious aren't I
     
  4. weirdNumber

    weirdNumber Well-Known Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    16

    Its not really a case of finding it. You press the 'Home' key and select it. If that doesn't work, go into applications>manage applications>htc sense>clear defaults. Then press the 'Home' key and select launcher pro.
     
    xenole likes this.
  5. livewires

    livewires Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    On the home screen press menu then press preferences. In the menu their is an option for default screen.
     
  6. 1981

    1981 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    308
    Likes Received:
    9
    launcher pro is good overall, no slow downs till now. smooth sailing. the option to move between screens using the trackpad doesnt seem to be thr in laucher pro, as thr is in the HTC sense. the transition effect is launcher pro is coool though. is thr option to import my sense widgets over to the launcher pro screens???
     
  7. junkiepilot

    junkiepilot Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    154
    Likes Received:
    52
    No.....we wish
     
  8. b0ng0

    b0ng0 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    1
    Plenty of equivalents in the market though. I see it more as a choice between the bottom bar of Sense or LP, that's the main difference.
     
  9. junkiepilot

    junkiepilot Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    154
    Likes Received:
    52
    Plus 3d app drawer and 5 rows of icons on home screens...
     
  10. Dudditz

    Dudditz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    346
    Likes Received:
    19
    I find the 3d app drawer is making the change between screens very jerky and unstable. I like it though (3d app drawer) just not willing to run it at the moment if it is unstable.
     
  11. junkiepilot

    junkiepilot Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    154
    Likes Received:
    52
    eh? The 3d app drawer doesn't change between screens. Are you sure are using the latest version? It's super smooth for me.
     
  12. Dudditz

    Dudditz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    346
    Likes Received:
    19
    Yeah I didn't explain that well at all, with the 3d app drawer enable I find the whole thing laggy, especially change between screen.

    With it disabled, it is a whole lot more smooth.
     
  13. junkiepilot

    junkiepilot Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    154
    Likes Received:
    52
    what version are you running?
     
  14. Dudditz

    Dudditz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    346
    Likes Received:
    19
    Latest one off the app store, just got it the other day.
     
  15. junkiepilot

    junkiepilot Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    154
    Likes Received:
    52
    You may want to check, there was a buggy version released, fixed now... LauncherPro
     
    Dudditz likes this.
  16. Dudditz

    Dudditz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    346
    Likes Received:
    19
    Muchos Gracias junkiepilot, have the old versio, getting it sorted out now.
     
  17. Dudditz

    Dudditz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    346
    Likes Received:
    19
    Working well now, cheers junkiepilot.
     
  18. junkiepilot

    junkiepilot Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    154
    Likes Received:
    52
    no prob...
     
  19. Rotor

    Rotor Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    16
    I'm liking the new swipe-able dock draw that came with the v0.6.0 upgrade yesterday.

    :cool:
     
  20. romek

    romek Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Guys, I just found Launcher pro and have to say it's absolutely brilliant! I am having such a good experience running it. I have the HTC sense and the only thing that I really miss (now that I'm not using HTC sense any more) is the main clock/weather widget. What's the closest equivalent to that (look and functionality)?


    ---Can't wait for Froyo... as there are so many great apps now I keep running out of space!!!!!
     
  21. junkiepilot

    junkiepilot Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    154
    Likes Received:
    52
  22. jred7469

    jred7469 Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    23
    Really good tip if your using another launcher for your desire (I'm using launcher pro) Change back to sense then set the scene to 'clean slate' you will free up tonnes of system memory and it will be even faster!

    That was not of my own knowing I saw it on here somewhere but thought i would share :)
     
  23. romek

    romek Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
  24. tomemail

    tomemail Well-Known Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    92
    Likes Received:
    5
    dumb question, I'm sure, but is it officially "Launcher Pro Beta"?
     
  25. romek

    romek Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    it is yes... (the answer to the second part of your question) ;)
     
    tomemail likes this.

Share This Page

Loading...