Launcher ProSupport


Last Updated:

  1. marco712

    marco712 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    I've recently bought a Milestone (moved from HTC hero), and something that I have noticed and been a little frustrated with is how Launcher Pro behaves.

    I noticed that if I use a program for a certain length of time (eg. I surf the net, or play a game. ) When I return to the homescreen, NONE of my widgets are there. I need to wait a few moments for them to reload, or swipe through the screen until the widgets pop up again.

    I've tried to uninstall/reinstall as well as clear the cache/data settings in Launcher Pro, but the problem/lag still remains.

    Has anyone else experienced this?
     

    Advertisement
  2. grainysand

    grainysand Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    1,580
    Likes Received:
    175
    Are you using a task killer? If you do, stop it.

    You can also try to make Launcher Pro keep itself in memory.
     
  3. Szadzik

    Szadzik Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    5,413
    Likes Received:
    715
    There are quite a few settings for memory in LP and I think that is where you should start.
     
  4. TelusMilestone

    TelusMilestone Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    663
    Likes Received:
    35
    Yes I have the full version and it works awesome! I have a task manager as well but any other one but "Task Manager" seems to screw my phone up. They have the same icon and I was fooled the first time I re-installed my apps after a wipe of the OS.

    Don't get confused there is a lot that look alike!

    [​IMG]

    Direct Link
     
  5. marco712

    marco712 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    hmmm ok, so i've uninstalled my "task killer". and I've moved launcher pro to "internal memory"

    I still get the widgets loading , albeit less often. I'm wondering what settings I should use for the memory settings?
     
  6. TwinDragons

    TwinDragons Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    21
    Straight from the LauncherPro website:
    "Improved some code which should make screen rotations a little bit faster. Please note that android KILLS the homescreens when rotating, so all widgets, icons, etc. have to be redrawn. That’s just how Android works."
     
  7. Szadzik

    Szadzik Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    5,413
    Likes Received:
    715
     

Share This Page

Loading...