Launcherpro FC loop - NEED HELP FAST!


Last Updated:

  1. ForceFedTrauma

    ForceFedTrauma Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Hey guys - i am in a computer lab between classes ( west chester university) and during my last class, my phone somehow got stuck in a launcherpro FC loop :confused:. i really need to be able to use my phone today, but my USB cable is at home.. do i have any options to fix this other than possibly restoring to a backup in clockworkmod recovery? Any help would be much appreciated!
     

    Advertisement
  2. jake_harv88

    jake_harv88 Active Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    10
    What happens when you take the battery out and restart the phone?
     
    ForceFedTrauma likes this.
  3. ForceFedTrauma

    ForceFedTrauma Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    i still get the same issue..
     
  4. jake_harv88

    jake_harv88 Active Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    10
    Can you boot into recovery? Then try clearing cache/dalvik cache and reboot. What happens then?
     
    ForceFedTrauma likes this.
  5. ForceFedTrauma

    ForceFedTrauma Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Okay I did that, rebooted, the Velocity screen took a bit longer to get past, but i'm still having the same issue :mad:

    is my best bet to just restore my most recent backup?
     
  6. jake_harv88

    jake_harv88 Active Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    10
    Its not surprising that it took longer to load. That will happen because it has to reload the dalvik for all the apps. If you have a recent backup definitely restore that and see what happens.
     
    ForceFedTrauma likes this.
  7. akazabam

    akazabam Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    4,418
    Likes Received:
    1,387
    ForceFedTrauma likes this.
  8. ForceFedTrauma

    ForceFedTrauma Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Alright, I'll do that then. Thanks for all of your help, I'll post again to let you know how that goes, hopefully I'll be posting from my Ally! :p
     
  9. ForceFedTrauma

    ForceFedTrauma Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
  10. akazabam

    akazabam Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    4,418
    Likes Received:
    1,387
    Darn :(. Sorry, I can't think of anything else beyond what others have suggested. It's unfortunate that you don't have you usb cable now. I'm sure adb would come in handy about now.
     
  11. GRZLA

    GRZLA Well-Known Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    527
    Likes Received:
    211
    I've had this issue when testing a theme update.zip yesterday and the only way I could fix it was restoring a backup or reinstalling the rom.
     
  12. ForceFedTrauma

    ForceFedTrauma Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Okay, so far nothing has worked, not even restoring from a backup, and when i boot the phone i can't get past the VZW screen but i can still get into Clockwork recovery. How can i reinstall the stock OS? I am now back at home and have my USB cable
     
  13. Goonie21

    Goonie21 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    177
    Likes Received:
    42
  14. kninetimmy

    kninetimmy Well-Known Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    1
    No! Don't wipe ! This happens all the time for me just use clackwork to repartition your sd and wipe all cache it should boot up fine then un fortunetly reinstall everything
     
  15. dvanlinton

    dvanlinton Well-Known Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    7
    yea i had the same issue no matter what i did it kept on looping.. so i just factory reset and my titanium backup restored all my apps... but some apps i have to uninstall then restall cause it keeps force closing when i open it up.. but it seems to fix that issue when i do that..
     
  16. death2all110

    death2all110 VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    1,208
  17. SuperMerg

    SuperMerg Active Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    This started Happening to me last night. Tried removing batt, holding power for 20 sec, wiping caches. All a no-go. I'll try the fixes listed and get back to you guys.
     
  18. ForceFedTrauma

    ForceFedTrauma Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Good luck with everything! I fixed my problem by just wiping and re-flashing.. which was probably unnecessary but whatever, it fixed my problem haha. Thanks to everyone in this thread for all the help!
     
  19. netizenmt

    netizenmt Well-Known Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    490
    Likes Received:
    111
    If the common denominator here is Clockwork Recovery, then it would seem a good reason to listen to previous posters advice about using AmonRa Recovery instead. No one has mentioned which ROM they are using either. That might also be a common thread. Just some things to think about.
     
  20. maddog986

    maddog986 Active Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    5
    If you have an app that keeps getting FC's and you cant uninstall it from the phone use "adb" from the android sdk to manually remove it. You could also try reinstalling.
     

Share This Page

Loading...