LauncherPro need new update.zip plz


Last Updated:

  1. SupraMan

    SupraMan Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    hello everyone i was looking for a up to date launcher pro version in update.zip format so i can change so my icons i am not very good with script to do the apb push so if some one could help that would be great and many thanks.
     

    Advertisement
  2. mp3ster

    mp3ster Active Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    7
    im on the hunt as well jimbo!
     
  3. caustic

    caustic Well-Known Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    157
    Likes Received:
    23
    I'm not sure what you're asking
     
  4. ssantan2

    ssantan2 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    352
    Likes Received:
    20
    launcher pro is an app. It cant be made into an update.zip
     
  5. SupraMan

    SupraMan Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    It is a way of installing packages to your android phone it is called update.zip or nandroid or clockwork installation it installs in the same way that a rom or theme does I need it that way so I can modify it
     
  6. ssantan2

    ssantan2 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    352
    Likes Received:
    20
    apk is a type of compression format (like zip). the two types are not interchangeable though. if you want to edit drawables in the app you can unzip the apk with a zip tool and edit them I believe
     
  7. SupraMan

    SupraMan Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    i have tried and am unable to install after
     
  8. ssantan2

    ssantan2 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    352
    Likes Received:
    20
    how are u trying to install it?
     
  9. obutto

    obutto Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    307
    Likes Received:
    14
    Probably installed it through another theme and is embedded into phone's applications (therefore cannot be installed).
     
  10. SupraMan

    SupraMan Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    after edit i was using file exp... to install with package installer and it was a no go
     
  11. ssantan2

    ssantan2 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    352
    Likes Received:
    20
    What icons are you trying to change exactly. I know that launcher pro lets you select the icons used for the 4 static shortcuts. All you need to do is put the icons on the sd card. other then that I would talk to fab because he has themed launcher pro successfully. All I know is you don't do it like you would theme the OS with a update.zip.
     
  12. SupraMan

    SupraMan Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    i am tryin the change the app button i have done it on earlier Versions i an just looking for a more up to date launcher in update.zip format to come out for customization
     
  13. Benny879

    Benny879 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    167
    Likes Received:
    64
    If you provide the graphics that you want changed I can make you an installable .apk with the newest version of LauncherPro. PM me if your interested.
     
    SupraMan likes this.
  14. SupraMan

    SupraMan Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    that would be great if you could do that for me
     
  15. mobrienjr

    mobrienjr Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    27
    Actually you are wrong. LauncherPro now gives you 15 shortcuts on the bottom. Just scroll over and you will see the + button.
     
  16. ssantan2

    ssantan2 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    352
    Likes Received:
    20
    yes I know that but at any given time your can only look at 4 diff ones besides your app drawer (unless you don't use the app drawer) so please don't attack my post with a post that doesn't help the OP at all anyway
     
  17. SupraMan

    SupraMan Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I am sorry. I did not mean for it to sound that I know you guys are trying to help and it is much appreciated.
     
  18. ssantan2

    ssantan2 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    352
    Likes Received:
    20
    Don't worry, that wasn't directed at you
     
  19. kratos

    kratos Back on my throne!!! VIP Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    1,678
    Likes Received:
    430
    I have one dock set to have my app drawer button and the other two do not. That gives me 14 spots for apps and I absolutely love it.

    Kratos
     

Share This Page

Loading...