Leak and OTA ???General


Last Updated:

  1. Aly07

    Aly07 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    OK so I have leak v3 on my Eris...My phone broke the other day, they didn't notice that it had leak so they replaced it with a refurb. I can't quite figure this out and sorry if this sounds stupid to most of you but... Since I have the leak on my SD card, will the new refurb run the leak or the OTA?? I don't care either way, I just need to know for future reference.

    Thanks,
    A Droid Moron!
     

    Advertisement
  2. scary alien

    scary alien not really so scary Moderator

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    21,673
    Likes Received:
    22,032
    No worries...the v3 2.1 leak and the official 2.1 OTA are identical. There have been a couple of analyses that have adequately addressed this:

    http://androidforums.com/htc-droid-eris/78692-checksum-proof-2-1-leak-v3-99-identical-ota-2-1-a.html

    http://androidforums.com/htc-droid-eris/80876-difference-between-leaked-2-1-offical-2-1-a.html

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=717668
     
  3. xx_bishop_xx

    xx_bishop_xx Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    1,311
    Likes Received:
    172
    Might not want to have that ZIP file of the 2.1 leak on the card though. Besides, it's just taking up space.
     
  4. scary alien

    scary alien not really so scary Moderator

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    21,673
    Likes Received:
    22,032
    Hey, I just re-read your post / question and I'm not sure we exactly answered the question you were asking. Do you want to know what software version the refurb came with? If so, here's the thread that will answer your question.

    http://androidforums.com/all-things-root-eris/87118-reference-what-htc-rom-do-i-have.html

    ...and sorry for not catching this in the first place.
     
  5. mortymouse

    mortymouse Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    24
    Yep. Delete that .zip file for sure. Also, if you want root check and see what version of the boot loader you have on the "new" phone. If its 1.47 you can root the phone unlike most of us.
     
  6. McZimi

    McZimi Member

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    yeah delete that right now. if you put 1.49 on there your screwed
     

Share This Page

Loading...