LED notification on Oxygen


  1. rowlers

    rowlers Well-Known Member

    I'm not getting any led notifications from sms or emails since flashing latest oxygen.
    From defrost 6.1 with a full wipe/s.
    Any clues? Had a search but can't find others with this issue.

    Advertisement
  2. CdTDroiD

    CdTDroiD Well-Known Member

    Never had that with oxygen, try ledmeknow and see what happens
  3. geemacd

    geemacd Well-Known Member

    flashed oxygen yesterday and thought I hadnt seen the blue led flash, just tried it there and it did not come on.

    Sent myself an email to my gmail account however and that did make the led come on
  4. ducky1979

    ducky1979 Well-Known Member

    I use hancent for sms and the latest version has a led for root setting, worth a try if nothing else.
  5. rowlers

    rowlers Well-Known Member

    Tried the handsent settings already- no joy. will post on xda see if they have any answers!
  6. rowlers

    rowlers Well-Known Member

    just tried another wipe and reflash, still no joy, so it looks like its back to DeFrost 6.1. It looked promising too! Supposed to be NO bugs with oxygen!
  7. rowlers

    rowlers Well-Known Member

    odd behaviour... now have no LED on DeFrost!
    WTF have I done lol
  8. Usta

    Usta Well-Known Member

    I can confirm that the LED Notification works fine on Oxygen.
  9. rowlers

    rowlers Well-Known Member

    I can now also confirm led working.
    flashed back to oxygen, dumped handcent for gosms, now all working, no idea why it wasn't start with!
  10. Hadron

    Hadron Well-Known Member Contributor

    Working with Handcent here.

Share This Page