Liquid Metal Froyo ROM running on A1/E with 25% performance gain


Last Updated:

  1. Jayziac

    Jayziac Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    166
    Likes Received:
    8

    Advertisement
  2. flirtvirus

    flirtvirus Active Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0


    Hi Bro,

    I'm confused after go through it....which version of Froyo 2.2 is latest and stable for Liquid A1 (256mb)
     
  3. Jayziac

    Jayziac Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    166
    Likes Received:
    8
    Latest Froyo is 4.002.14 EMEA (more recent than 4.504, even though the version seems odd), there's a 4.003.14 FET but it's most likely just a localized Asian region version.
     
    flirtvirus likes this.
  4. HustlinDaily

    HustlinDaily Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,141
    Likes Received:
    105
    The versions Jayziac stated are official releases by Acer but for Liquid E (however, on that link to bin extracts at MoDaCo, there are versions of that firmware modified to work with the Liquid A1). All other FroYo bins are leaks/betas (I am still on 4.504b and have found it stable enough to the point where I don't feel the need to upgrade).
     
    flirtvirus likes this.
  5. flirtvirus

    flirtvirus Active Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Jayziac and Hustlindaily,

    The Froyo version found on Singapore Acer website mean for
    "Red" Liquid E special edition update;
    4.005.04.AAP.G2F_A22F_A

    Possible to update in Liquid A ??
     
  6. HustlinDaily

    HustlinDaily Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,141
    Likes Received:
    105
  7. flirtvirus

    flirtvirus Active Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Thanks Bro,

    Me now on FET version....so far good. Me only know the previous method just click the .exe than select the bin file and let it run....
    Is that ok for Ferrari Rom ??
     
  8. HustlinDaily

    HustlinDaily Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,141
    Likes Received:
    105
    Yup same method for flashing the FET bin to flash the Ferrari bin.
     
    flirtvirus likes this.

Share This Page

Loading...