Lock-Bot Pro Custom Screens DIGeneral


Last Updated:

  1. Old Member

    Old Member Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    2,586
    Likes Received:
    1,905
    I made a few lock screens, tell me what you think.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     

    Advertisement
    GrandMasterB and crimton like this.
  2. MisterMixelpix

    MisterMixelpix Well-Known Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    774
    Likes Received:
    153
    That second one is AWESOME. I may have to buy that app...
     
  3. Reaver

    Reaver Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    177
    Likes Received:
    65
    They look awesome. I tried the free version and it seemed to kill the weather animations that happen when you unlock the phone. Do you have that issue? I like the animations.... it gets alot of "i wish I had that" from i-phone users.
     
  4. Old Member

    Old Member Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    2,586
    Likes Received:
    1,905
    I've never had any issues with that. I paid for the full version and love it. It is one of 3 apps that I love and wouldn't live without. Swype, Lock-Bot Pro and Handcent.
     
  5. Old Member

    Old Member Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    2,586
    Likes Received:
    1,905
    I added the "droid" sound to the second screen, so when I unlock it it says "droid".
     
  6. nyjetsfan28

    nyjetsfan28 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    22
    Hmmm those look great buy I had lockbot pro but couldn't get it to work. No options to actually set the lock screen for some reason.
    Sent from my HTC Incredible using Tapatalk
     
  7. Old Member

    Old Member Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    2,586
    Likes Received:
    1,905
    When you go into "My Themes" hit menu and then you will see "My Playlist". Click that and you will be able to set one or select all that you want on a rotating basis.
     
  8. Lev16

    Lev16 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    199
    Likes Received:
    27
    Anyone having any issues with consistency and Lockbot? It seems to work randomly for me. Sometimes it get the HTC Sense lockscreen, sometimes I get Lockbot. Kind of frustrating considering it's a paid app. Also, some times I can use the trackpad to unlock, some times I can't.

    Anyone know any fixes for that?
     
  9. Old Member

    Old Member Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    2,586
    Likes Received:
    1,905
    I always get the correct lock screen but you are right that the trackpad doesn't always unlock it. I have to hit it 2-3 times to get it to open sometimes. That sucks, but other than that I love it. The volume rocker works every time to wake it up.
     
  10. golfinglenn

    golfinglenn Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    233
    Likes Received:
    41
    I would try it, but it seems from the reviews that it is awful buggy and the price is not inline with what others are charging for Inc apps.
     
  11. Trooper

    Trooper Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    3,715
    Likes Received:
    541
    Weird im not seeing any pics.
     
  12. x0x

    x0x Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    266
    Likes Received:
    59

    Same issue here with consistency. Sometimes I get the Lockbot unlock screen, other time I get the Sense unlock screen. Only thing I can think that might be causing an issue is that I am using LauncherPro and Sense and don't have either set as the default since I like to switch back and forth depending on my mood. Other than that, can't figure it out. Seems completely random. Trackpad unlock is also flakey, but I expected this based on comments in another thread on this same issue.
     
  13. Asterdroid

    Asterdroid Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    989
    Likes Received:
    458
    What's the resolution you need to get it to cover the full screen?
     
  14. civicsisedan

    civicsisedan Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    840
    Likes Received:
    178
    Mine also made my weather animations stop working, you ever find out what the problem was or anyone can chime in and let me know please..

    P.S. Love the 2nd one..
     
  15. evilotto

    evilotto Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    177
    Likes Received:
    30
    yeah lockbot does kill the weather animations. I switched to beatiful home (beautiful widgets) after running lockbot so i can still click on it and see the animations (don't know of any way to make the sense weather widget show the animations after unlock using lockbot)
     
  16. Lev16

    Lev16 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    199
    Likes Received:
    27
    I tried using LauncherPro but started getting a bunch of FC's. I still have it on the phone, but I'm using Sense for the time being. I don't think the issue with LockBot has anything to do with LauncherPro. It's really strange how random it is. Today has not been a good day for functionality. I had a few LockBot screens this morning, and it's been all Sense unlock since then. :rolleyes::rolleyes:
     
  17. TrumpetMan

    TrumpetMan Well-Known Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    290
    Likes Received:
    49
    I like the all but this one really caught my eye. Nice work
     
  18. falltime

    falltime Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    142
    Likes Received:
    10
    Lockbot Pro kills the weather animations AND all widgets that scroll/flash/update - like Google News Widget - it seems to fail to tell the home screen widgets that the lock screen is off. Sucks cause I'd really like to set a distinct lock screen wallpaper.
     
  19. Asterdroid

    Asterdroid Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    989
    Likes Received:
    458
    That's not true. I've got it installed, and I'm watching my sports ticker scroll as we speak.
     
  20. falltime

    falltime Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    142
    Likes Received:
    10
    Do you have the regular lockscreen on as well?

    I can tell you it kills the Google News ticker app and the Sense animations
     
  21. Old Member

    Old Member Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    2,586
    Likes Received:
    1,905
    Not true for me either. Weather animations and my Score app still work fine.
     
  22. Smabbage

    Smabbage Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    24
    Cincybearcatfan: Can you post the base image so we can add them to our library of images or have you submitted them to the lockbot database?
     
    crimton likes this.
  23. Old Member

    Old Member Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    2,586
    Likes Received:
    1,905
    Smabbage and gparadox like this.
  24. IncrediblyCool

    IncrediblyCool Well-Known Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    10
  25. Lev16

    Lev16 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    199
    Likes Received:
    27
    Just FYI, I was getting a bunch of random Sense lock screens yesterday, although I have LockBot pro. I did a shut down and restart and it's been working perfectly since then. If anyone is having any problems, I would suggest doing the same.
     

Share This Page

Loading...