Logging into Account while on Huawei Ascend


Last Updated:

  1. la sal

    la sal Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 19, 2011
    Messages:
    853
    Likes Received:
    95
    Does anyone else have difficulty logging into their Cricket account when on their Huawei Ascend?
     

    Advertisement
  2. la sal

    la sal Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 19, 2011
    Messages:
    853
    Likes Received:
    95
    To clarify...when I go to Cricket's website on my phone.
     
  3. r0ckstarr

    r0ckstarr Well-Known Member

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    233
    Likes Received:
    61
    No problems here. What kind of problems are you having? Is telling you wrong username/password, or something else?

    Have you rooted your phone and removed the stock "My account" app?
     
  4. la sal

    la sal Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 19, 2011
    Messages:
    853
    Likes Received:
    95
    It says web page not available.

    I am rooted and I froze the My Account app. I didn't think doing that would actually freeze My Account when I went to the Cricket website.
     
  5. r0ckstarr

    r0ckstarr Well-Known Member

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    233
    Likes Received:
    61
    Ok. I am having problems to. I guess I haven't went to the Cricket site on my phone since I rooted and froze. I get the same thing as you: Web page not available". (I did go to it through the Browser, btw)

    I would say that a safe assumption would be that it's because we froze the "My Account" app because mine was working 2 days ago before I rooted and froze it. One way we can test it is to un-Freeze that app and see if we can get to it then.
     
  6. Jazziette

    Jazziette Well-Known Member

    Joined:
    Dec 30, 2010
    Messages:
    2,053
    Likes Received:
    790
    I don't have any probs with it.

    Is that on the list of things safe to remove on the Step by Step thread? If so I should change it.

    Brilliant deduction, Oswald!!!

    :D :D :D
     
  7. la sal

    la sal Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 19, 2011
    Messages:
    853
    Likes Received:
    95
    I believe it is. Otherwise I wouldn't have froze it.
     
  8. r0ckstarr

    r0ckstarr Well-Known Member

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    233
    Likes Received:
    61
    I "Defrosted" the My Account app, and can now get back into the Cricket web page. So, that's what the problem is.

    I would much rather view and manage my account through my desktop PC, so I am going to re-Freeze it since it will be something that I will not use / do not mind not using on the phone.

    Edit: Now I am having probs trying to Freeze the MyAccount app again. Titanium Backup is telling me that I need the Pro version to Freeze things. I have the Pro version key.
    Edit2: Fixed it by rebooting the phone.
     
    la sal likes this.
  9. Jazziette

    Jazziette Well-Known Member

    Joined:
    Dec 30, 2010
    Messages:
    2,053
    Likes Received:
    790
    Thanks! I'll go change it.

    Love your running narration of edits! LMAO!!!

    :D
     
  10. r0ckstarr

    r0ckstarr Well-Known Member

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    233
    Likes Received:
    61
    Thanks! I learned from somewhat more strict car forums, where, if you have the last post in a thread, you do not make another post immediately after. You just edit your post to include what is needed. It's a courtesy thing so people don't have to keep scrolling through post after post for bits of information.
     
  11. Jazziette

    Jazziette Well-Known Member

    Joined:
    Dec 30, 2010
    Messages:
    2,053
    Likes Received:
    790
    That's very cool! Makes sense to me! (if I don't think about it)

    LOL

    J/K

    :D
     

Share This Page

Loading...