LOL @ this


Last Updated:

  1. Lelouch

    Lelouch Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    655
    Likes Received:
    70
    Well I found this on wiki :D

    Take a look @ this here

    Someone put the info for the OS, wasn't it nice of him. ;)
     

    Advertisement
  2. chronodekar

    chronodekar Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    14
    Oh man, the picture on that web page sure is sexy !! What a sleek phone ! I need to go and buy it immediately !

    ;)

    Wonder who wrote that up?

    -chronodekar
     
  3. sado1

    sado1 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    103
    Likes Received:
    14
    I've made the second paragraph in Criticism, however link to GAOSP was there already. I think we all agree that info about it should be there - another place where i7500 owners can discover that there's better software for this phone. :)

    Also, lol @ news entries for i7500 announcement.
     
  4. Lelouch

    Lelouch Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    655
    Likes Received:
    70
    Maybe some developer (chief of staff) from Sam*censored miraculously take a look on wikipedia for any info regarding Galaxy i7500 and dies of hart attack, when he notice that Galaxy i7500 can run (on) Android 2.2.1 (Froyo). :p
     
  5. Bomberman

    Bomberman Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    10
    lol, I removed Street View as it doesn't work... Does anyone know how to edit the main panel on the right? The i7500 doesn't have 192MB mem (that's the Hero), it's 128MB or less, I don't recall exactly.

    edit; Got it, altered.
     
  6. Frojd

    Frojd Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    97
    Likes Received:
    10
    No, that is incorrect. The Hero has 288MB, we have 192 (same as vodafone Magic). Only 94MB available to system though.
     
  7. Bomberman

    Bomberman Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    10
    Is that true? I'm sure I remember different, seems a long time ago though :D
     
  8. Frojd

    Frojd Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    97
    Likes Received:
    10
    Sorry, you may be correct! But I have a clear memory of us having the same amount as the voda magic, and the Swedish magic having 288...
     
  9. Bomberman

    Bomberman Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    10
    No, I'm doubting myself now! :D Google doesn't help a lot, you can find both answers...
     
  10. Frojd

    Frojd Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    97
    Likes Received:
    10
    I'm finding more sources saying 192MB. GSMarena is the only I've seen specify 128MB.
     
  11. sado1

    sado1 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    103
    Likes Received:
    14
    It's 192MB - 64 for baseband + 128 for system (in fact it's ~100 for system since baseband takes another ~30 from that 128 too).
     
  12. DaSchmarotzer

    DaSchmarotzer Blame it on me VIP Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,568
    Street view doesn't work? I've used it quite a few times on my phone.

    I was on Wifi though (don't have a data plan).
     
  13. MichaelW

    MichaelW Well-Known Member

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    364
    Likes Received:
    26
    Street view works fine for me on 3G.
     

Share This Page

Loading...