Loosing Root????


Last Updated:

  1. megabiteg

    megabiteg Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    273
    Likes Received:
    40
    [FONT=&quot]Hello Beholders II,[/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot]Ever since rooting my phone for the first time (and I have followed BH_MAN instructions to the last T) I have noticed one thing:[/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot]I have root confirmed and it works great, but If i plug my phone to the laptop and use the SDCARD (transfer photos or music or etc...) after I unplugg (ejecting it properly first) and everything returns to normal in the phone, except that I loose root access.[/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot]Better Terminal Says:[/FONT]
    [FONT=&quot] [/FONT]
    [FONT=&quot]$ su[/FONT]
    (....)
    here1here2here3here4$


    And until I reboot my phone root doesn't work again.


    Any input on this?
    [FONT=&quot][/FONT]
     

    Advertisement
  2. paul89

    paul89 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    1,004
    Likes Received:
    84
    I have noticed the same thing, and I also wonder why this is? I think its because they way BH_MAN made root for this new kernel, isn't fully working yet!
     
  3. BH_MAN

    BH_MAN Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    1,381
    Likes Received:
    1,667
    Either Root works or it Don't... You can't say Fully... as Root don't do this...

    It's a Problem with the System of Galaxy.. We don't have an Internal Memory which the system thinks we Do..

    This is the Cause of the Problem.
    I seldom get this, I've had it happen maybe Once & I unmount my sdcard all the Time..
     
  4. paul89

    paul89 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    1,004
    Likes Received:
    84
    thanks for clarifying what exactly is going on lol!
     

Share This Page

Loading...