Lost reception where normaly perfect (San Diego)...Support


Last Updated:

  1. secretLOVER

    secretLOVER Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    585
    Likes Received:
    140
    Today, at work, I couldn't get reception. 3G, 1x, nothing. Would get 1 or 2 bars occasionally but, when trying to use the phone, it wouldn't work. Bars would completely drop. Mobile Network just shows "connecting" and is dim.

    What I've done so far:
    -battery pull
    -*228 2
    -called Verizon (as soon as I picked up 3G at lunch, they closed the trouble call and assumed everything was good)
    -*#*#4636#*#* cdma battery trick
    -tried cycling "mobile network for roaming" options
    -deleted "what the doodle" (only thing i've downloaded since work yesterday)
    -called back Verizon and they don't guarantee inside buildings but he did state "it may be a faulty phone".
    -searched here

    It's worked perfect there for the last few weeks. No dead spots.
    Any help or suggestions?

    I work in East County San Diego in case anyone else is having the issue.
     

    Advertisement
  2. secretLOVER

    secretLOVER Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    585
    Likes Received:
    140
    Did a factory reset and is working again.

    A few things to add:

    Was scared of starting fresh but they've made it better than where I was. Nothing was lost or had to be bought again. I won't be scared to do it again.

    The *#*#4636#*#* cdma trick stayed at cdma.
     
  3. secretLOVER

    secretLOVER Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    585
    Likes Received:
    140
    Did a factory reset and is working again.

    A few things to add:

    Was scared of starting fresh but they've made it better than where I was. Nothing was lost or had to be bought again. I won't be scared to do it again.

    The *#*#4636#*#* cdma trick stayed at cdma.
     

Share This Page

Loading...